Ar kas nors žino ORCAD Captuer (CIS) 16,3 demo versija ribas?

L

lhavens

Guest
Aktyvūs Dalys neleidžia man naudoti pėdsaką arba bet kokią kitą medžiagą, kurios reikia naudoti dizainą, kad galėčiau sukurti Netlist. Ar yra būdas rankiniu būdu sukurti visus šiuos duomenis? Mano įmonė dirba licencijavimo bet dabar aš bandau išmokti programą. Any help būtų labai appriecated. Thank you, Naujokas

OrCAD Capture CIS Demo ■ Galite išsaugoti projektus, kurie turi daugiau nei 64 tinklus, įskaitant projektavimo hierarchinių blokų. Jūs vis dar galite peržiūrėti arba kurti didesnes dizaino. ■ Galite išsaugoti dizainas su daugiau nei 60 dalių, įskaitant projektavimo hierarchinių blokų. Jūs vis dar galite peržiūrėti arba kurti didesnes dizaino. ■ Jūs negalite turėti daugiau nei 10 dalių, Capture CIS duomenų bazė. ■ Interneto komponentas asistentas (ICA) NVS Explorer lange skirtuke atveria Apie ActiveParts puslapyje ( www.activeparts.com ), o ne paieškos puslapis komponentas. ■ Jūs negalite kurti dalys su daugiau nei 14 pins. ■ Jūs negalėsite įrašyti bibliotekos su daugiau nei 15 dalių. ■ "Capture FPGA srautas nėra [COLOR =" Sidabrinė "] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas bent 06:51 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 06:48 ---------- [/size] [/color] Galite sukurti PCB redaktorius pėdsaką ir naudoti esamą / share / pcb / pcb_lib / symbols / *. dra Pasirinkite pavadinimas norimą pėdsaką iš šios vietos Pridėti šį pavadinimą kaip PCB_FOOTPRINT turto nufilmuoti simbolis. Taip pat galite perduoti srauto pamoka daugiau informacijos apie tai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back