Ar kas nors žino, kaip pakeisti "Pakeisti gerbėjų signalizacijos chloridas UPS?

U

UPS MAN

Guest
Sveiki, turiu UPS daugiau kaip ir ji, "Pakeisti Fanų" signalizacijos Ar kas nors žino, kaip naujo? Jis yra chlorido. Aš taip pat turiu Siemens masterguard su ta pačia problema. Labai ačiū Perry.

Tai tikriausiai yra perspėjimas, kad jūsų ventiliatorius, turintiems problemų, aš manau, kad jis yra prijungtas prie ventiliatoriaus rpm galia. Ar jūs pakeitė ventiliatorius su kitu? Aleksas

Man buvo pasakyta, fanai gyvenimo trukmę ir reikia pakeisti po to. Mes pakeitė gerbėjai, bet ji vis dar kelia nerimą, kad jiems reikia pakeisti. Perry.

Buvo senų gerbėjų 3 kabelius, kurie turi produkcijos matuoti greitį? Yra to paties tipo naujas? Aš nežinau, jei signalas yra tikrasis gerbėjų gedimo indikacija (kuris turėjo būti nustatytas pakeičiant ventiliatorių), arba, jei tai tik keletas kovos, kad gerbėjai metų ir kad ataskaitos turi būti atkurti kai būdu. Aleksas

Taip jie buvo pakeisti, pavyzdžiui, kaip. Tik du kabelius. Manau, kad skaitiklis, kuris pažymėtas, tiesiog reikia iš naujo, parametras ar kažką, bet dabar idėja kaip. Perry.

Galite atkurti visus signalizacija su PPVIS programinė įranga

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back