Ar jus tenkina dizaino paslaugos / AGRINDINĖS namuose miršta dydis

T

tomku

Guest
Ar visi patenkinti dizaino paslaugos / AGRINDINĖS namas rezultatų dėl jų lusto dydis?Manau dizaino paslaugos / AGRINDINĖS namuose visada pateikti savo klientams labai konservatyvūs dydį.Ar klientas turite pasirinkti be pirkti savo priemones, kurios yra usaully milijonų dolerių?Ar yra kokia nors priemonė, kuri gali įvertinti projektavimo paslaugos / AGRINDINĖS namas efektyvumą apie mirti dydį.

Tai geras klausimas, ir aš noriu žinoti, per.

Magma turi ištirti funkcija įvertinti dydis anksčiau.Tačiau vis dar reikia daug licenciją!

Aš manau, kad garso reikia svetainės gali šiek tiek panašūs, ko ieškote.
Tinklalapiui www.apexdesn.com
Jie turi taip vadinamą "tuščią vertintojas", kuris acutally duoti suprasti, o tuščia erdvė
kairėje dizaino.Jie taip pat turi 30 bandomąją licencija.Aš jau prašė.

Šienas, Thanks for the tip.Mes taip pat nėra patenkinti mūsų esamų dizaino paslaugos rezultato.Ir aš negaliu diskutuoti su jais, nes mes Neturite P & R įrankis.Aš išsiregistravimo Apex dizaino paslaugos, nes jos yra liniuotas su kai kurių gerai žinomų dizaino paslaugos namuose.

Aš turiu patikrinti jų per daug, idėja atrodo labai tvarkingas.Dabar galite patikrinti savo projektavimo paslaugų įmonės rezultatų.Aš sužinoti kiek mūsų kompanija yra iššvaistoma per pastaruosius du projektus.
Tada aš pasakysiu mano šeimininkas persvarstyti dizaino paslaugos namuose.Galų gale, aš ne prezidentas
bendrovė.Aš vis dar savo kai kurių akcijų akcijų.Kodėl gi ne padaryti mūsų produkto konkurencingesnes kitiems padaryti mažesnių mirti.Manau, žmonės turėtų atlikti šią priemonę kaip patikros priemonė, kaip pasirašyti išvesties mirti dydžio
kokybę.

Na, gausite dydžio jūsų lusto PO jūs išdėstymą.Taigi citatos visada grindžiamas apskaičiavimo ir todėl turi būti atsargūs, kitaip dizaino namas bankrutuoja.Jei norite kontroliuoti luste dydis, derlius ir lustų gamybos sąnaudas, ką jums reikia padaryti daugiau nei tik suteikti savo RTL arba Netlist away.Tačiau būtų galima padaryti daugiau, tai taip pat prisiimti daugiau rizikos ir daugiau pirmines išlaidas.

Priežastis, kad aš esu suinteresuotas, kad išsiaiškintumėte, tuščios vietos lustu yra tai, kad mūsų lustas yra labai mažai naudoti.Backend bendrovė teigė, kad ji yra vienintelis būdas, kad lustas routable ir aš manyti juos, nes mes ne "P & R ekspertas.Aš tik noriu sužinoti, ar yra būdas patikrinkite savo teiginį.

Turiu programą iš Apex pobiegł mano dizainas (šeimininku out).Programa yra paprasta ir lengva naudoti.Tai atskaitomybės 20% vietos gali būti sumažintas.Holly!, Jei tai yra tiesa.Ji tikrai verta o mūsų įmonę apsvarstyti išsamiau.

Išgyvenimais rašė:

Priežastis, kad aš esu suinteresuotas, kad išsiaiškintumėte, tuščios vietos lustu yra tai, kad mūsų lustas yra labai mažai naudoti.
Backend bendrovė teigė, kad ji yra vienintelis būdas, kad lustas routable ir aš manyti juos, nes mes ne "P & R ekspertas.
Aš tik noriu sužinoti, ar yra būdas patikrinkite savo teiginį.

Mūsų lustas yra turi 7 metalo sluoksnių ir nėra trinkelėmis ribotas.Mes turime rezervuoti aukščiausią 2 sluoksnis galios (labai stora).Veiksmingai mes tik 5 sluoksnių į maršrutą.Mes suspecious kad luste mums yra per didelis.
Paleidus Apex's įrankį, mes galime vizualiai matyti daug naudoti tarpų.Dėl kito projekto, mes paprašysime paslaugų bendrovei teisės duoti mums talpinti iki maršruto ir patvirtinimo, kad galėtume patikrinti butai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back