Ar ir paaiškinkite tai?

Y

ykishore

Guest
A 6O-Hz sinusoidinės dabartinės virš 0,5 mA RMS gali sukelti netyčinio Nastraszyć reakcijos, ypač moterims.Dabartinė pati yra nekenksmingos, tačiau nekontroliuojamas judėjimas, paauti asmuo gali sukelti antrinių nelaimingų atsitikimų, įskaitant išsiliejimo ir kritimo.American National Standards Institute (ANSI) dokumentas C101-1992 nurodo 0,5 mA kaip bendra riba 6O-Hz nuotėkio dabartinės nuo prietaisų.

Prašome paaiškinti, kaip apibrėžta pirmiau pareiškimai

Manau, tai reiškia, kad suma einamaisiais ir frecuency ji gali būti širdyje jį savo širdies KALTAI ritmas, kad dabartinis ne žudyti jums jį savarankiškai, tačiau jūsų širdies sutrikimo pabaigoje jūsų širdis nustoja ir mirti anyways.

Jis aiškina, kad praėjo 0.5mA 60 Hz AC dabartinės jūsų kūno dozė negali pakenkti jums, bet mechaninis reakcija kaip nekontroliuojamai judėti ir kitokios reakcijos gali sukelti problemų, pavyzdžiui, kritimo iš aukščio.
Kaip suprasti.

Vienas iš mano ankstyvo mokymosi patirties ...Kažkada buvau remontas kažką viduje aukštos įtampos narvo mano senas televizorius.Aš naudoju tik viena vertus, tik jei.Žinoma, aš primirštas ir dotykało Anodinė laidas vis dar mokama CRT.Elektros šokas ne skauda, nes ji perduodama tik per mano pirštų ir riešo, bet mano ranka staiga greitai į narvo's aštrių Dantyta skardos.O kokia netvarka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back