Ar IPS kodas apsaugos saugus?

E

ericmar

Guest
Labas,

Norėčiau žinoti, kiek saugi yra PIC kodas apsaugos funkciją.Manau, nepriklausomai nuo to, kaip apsaugoti kodai, visada yra būdas dubliuoti kodai net kodas apsaugos bitų yra, tiesa?

Kas yra įprasta praktika klonas prevencijos, tebūnie tai aparatinė arba kodus į MCU?Kaip kontroliuoti produkcijos kiekis, jei projektas yra siunčiamas į sutartį gamintojas?

Manau, kai kurie programinės įrangos aktyvavimas gali veikti kaip kita sluoksnio apsauga siekiant išvengti klonas prevencija.Teisė?

Any idea?

Linkėjimai,
Eric

Visi vynai vartotojams užtikrinti, kad saugios yra labai gerai, tu gali pasitikėti jo

Koks prietaisas?16f?

Iš to, ką aš perskaičiau, nėra apsaugos būdas rašyti programinės įrangos.Jei kas nors daro tiesia 100% kopija Jūsų kodas, nieko ketina padėti Jums tai padaryti.Yra daug triukų, kurie turi būti naudojami sulėtinti arba neleisti išmontuoti, bet paskui vėl nustatomas hacker visada laimi.

Dėl aparatūros pusėje, įsitikinkite užrakto bitus yra užprogramuotas (tai akivaizdu).

Kai projektavimo grandinės yra keletas triukų sulėtinti hacker žemyn:

Jūs galite išjungti bet lustą ženklai.
Taip pat galite pakeisti standartinę pinout ant lentos.
3 ar 4 sluoksniu kartonui svarbu trasos viduryje sluoksniai.

Aš vieną kartą sudegino nenaudojamą Kaisčiai kad reprogramming arba įvažiuojančių programavimo būdas buvo neįmanoma.Prietaisas dar veikė patikimai, ir vis dar gali dirbti iki šios dienos, kiek aš žinau.
Kiti pasakys jums ne, kaip tai padaryti, bet jei neturi pasirinkimo, tada šansai ir pabandyti įrašyti Kaisčiai be sunaikinti bet kokius kitus vidaus komponentų mikroekonomikos.Aš naudojamas 12VDC sienos Brodawka Sudedama į atvirkštinio poliškumo į kaištelių ir GND *** po to, kai buvo programuotas ir užrakinti žinoma ***

Yra daug gerų straipsnių skaityti, pabandykite google "embedded dizaino apsaugos".

Ir paskutinis dalykas, kiek $ norite išleisti savo dizaino ar produktas?
Jei nėra jokių apribojimų, tada naudoti saugų mikrokontrolerów.Manau, kad jūs gaunate tai, ką mokate.Kai Maksim / Dallas produktai yra tiesiog per daug saugiau vidutinis Hacker, ir sulaikyti dauguma žmonių klonavimo jūsų prietaisą, kai jie sužinoti išlaidas iškomplektuoti saugų mikrokontrolerów.Galų gale, galima tiesiog sumokėti nors parašyti kodą iš naujo, o ne mokėti atvirkštinės inžinerijos kompanija skaityti užrakinti prietaisą.

Nustatytas hacker visada get it, no matter what.Nesvarbu, ar jūs kodas verta išlaidas, iki dizainerio.Padaryti atvirkštinės inžinerijos proceso sunku gali sulėtinti ar net priversti hacker atsisakyti.

Sėkmės

įdomus paslaugų:
http://www.mcuservice.com/default-services_code_extraction.htm

ctownsend rašė:

Koks prietaisas?
16f?Iš to, ką aš perskaičiau, nėra apsaugos būdas rašyti programinės įrangos.
Jei kas nors daro tiesia 100% kopija Jūsų kodas, nieko ketina padėti Jums tai padaryti.
Yra daug triukų, kurie turi būti naudojami sulėtinti arba neleisti išmontuoti, bet paskui vėl nustatomas hacker visada laimi.Dėl aparatūros pusėje, įsitikinkite užrakto bitus yra užprogramuotas (tai akivaizdu).Kai projektavimo grandinės yra keletas triukų sulėtinti hacker žemyn:Jūs galite išjungti bet lustą ženklai.

Taip pat galite pakeisti standartinę pinout ant lentos.

3 ar 4 sluoksniu kartonui svarbu trasos viduryje sluoksniai.Aš vieną kartą sudegino nenaudojamą Kaisčiai kad reprogramming arba įvažiuojančių programavimo būdas buvo neįmanoma.
Prietaisas dar veikė patikimai, ir vis dar gali dirbti iki šios dienos, kiek aš žinau.

Kiti pasakys jums ne, kaip tai padaryti, bet jei neturi pasirinkimo, tada šansai ir pabandyti įrašyti Kaisčiai be sunaikinti bet kokius kitus vidaus komponentų mikroekonomikos.
Aš naudojamas 12VDC sienos Brodawka Sudedama į atvirkštinio poliškumo į kaištelių ir GND *** po to, kai buvo programuotas ir užrakinti žinoma ***Yra daug gerų straipsnių skaityti, pabandykite google "embedded dizaino apsaugos".Ir paskutinis dalykas, kiek $ norite išleisti savo dizaino ar produktas?

Jei nėra jokių apribojimų, tada naudoti saugų mikrokontrolerów.
Manau, kad jūs gaunate tai, ką mokate.
Kai Maksim / Dallas produktai yra tiesiog per daug saugiau vidutinis Hacker, ir sulaikyti dauguma žmonių klonavimo jūsų prietaisą, kai jie sužinoti išlaidas iškomplektuoti saugų mikrokontrolerów.
Galų gale, galima tiesiog sumokėti nors parašyti kodą iš naujo, o ne mokėti atvirkštinės inžinerijos kompanija skaityti užrakinti prietaisą.Nustatytas hacker visada get it, no matter what.
Nesvarbu, ar jūs kodas verta išlaidas, iki dizainerio.
Padaryti atvirkštinės inžinerijos proceso sunku gali sulėtinti ar net priversti hacker atsisakyti.Sėkmės

M! K rašė:

įdomus paslaugų:

http://www.mcuservice.com/default-services_code_extraction.htm

Susigrąžinimas mokymosi tikslais!?
ROFL.

Manau, kol kas nors moka jiems pinigus, jie padės išskleisti kodai nesvarbu kaip.

Saugi yra labai santykinis terminas ...

Kiek Jūs vertę savo IP?

Aš tai, kad tūkstančių, tada taip, PICs pirkti nuo mažmeninės yra saugus.

Jei ji verta Milijonai, ..I
don't think so.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back