Ar HSPICE dirbti su Vista?

A

amiralib

Guest
Hi I cant naudoti HSPICE 2007,03 su "Windows Vista"! ką aš galiu padaryti? nors ta pati problema? dėl

Bandykite įdiegti juos naudojant XP suderinamumo režimu. Aš turėjau problemų su daugeliu kitų priemonių (OrCAD, Protel ir tt), nėra suderinama su Vista, ir po įdiegti juos su ypatumų jie dabar veikia tinkamai.

Kaip aš galiu įdiegti juos naudojant XP suderinamumo režimu? Ar galite paaiškinti daugiau?

dėka aš įdiegta WinXP režimas .... Hspiceu Z dirbo .... bet Avanwaves nebuvo ..... turi kitą sprendimą?

Spėju, kad kai kurių kitų programų gali padaryti HSPICE modeliavimo rusults! Ar tai įmanoma?

Pabandykite tai: atverti HSPICE_version / bin katalogą, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite hspui.exe ir pasirinkite Properties. Skirtuką Suderinamumas pagal privilegija lygio, spauskite "Vykdyti šią programą kaip administratorius" žymės langelį. Pakartokite awaves.exe procesas. Po to, kai aš tai padarė, jis dirbo už mane. (Žinoma, aš turiu pasakyti, "Leisti", kad pranešimo apie saugumo "Nenustatyta programa nori gauti prieigą prie jūsų kompiuterio", kai aš pradėti hspui.exe.)

Man reikia apskaičiuoti, kiek yra sulieti tankio Vs atminties RAM riba?

Sveiki visi, aš ką nors įdiegti HSPICE pagal Vista, ir jis dirbo 1-osios įdiegti HSPICE Vista 2 Pakeisti environmetal kintamųjų HSPICE 3-osios įdiegti kitame kompiuteryje dirbo pagal XP aplinka 4.-bin iš XP mašina kopijuoti ir įklijuoti jį Vista 5.-ji dirba pabandyti ir pasakyk man

Atrodo, kad šis klausimas yra susijęs naują Vista UAC funkcija.

Sveiki visi ... Aš taip pat reikia pagalbos! Aš tiesiog įdiegti HSPICE žiūrėkite: 2008,03 aš įdiegti, kad nešiojamas kompiuteris su Vista OS .. hspui darbo, bet avanwaves ne .. i dont žinoti, kaip padaryti jį dirbti!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back