Ar hfss imituoti nuo 100k iki 2.2m?

S

si_green

Guest
Kitaip tariant, gali imituoti hfss žemo dažnio?
kai simuate dviejų skirtumą perdavimo linija Crosstalk, hfss Visada rodyti klaida, klaida yra keičiamas taip:
[ERROR] Diskrečioji tirpalas setup, procesas abc3d: nepavyko išspręsti problemą dėl to, kad trūksta tikslumo.Tikėtina priežastis yra tai, kad dažnis yra per mažas.

Aš nustačiau apie sąrankos parametrus: pradžia 0.1M; stotelė yra 2.2m; žingsnis 0.1M;

Ar galėtumėte pateikti keletą pasiūlymų?
Thanks a lot!

labas,
Atrodo labai difficult.I bandė modeliuoti vieną struktūrą 1MHz iki 10 MHz.Aš tiek natūra uostų ir deembeded ilgis (kad struktūros ilgis yra panašus į bangų ilgio).Bet tai didnt nueiti
leidžia tikėtis kai kurių ekspertų atsakymus į savo klausimus!
CV

kita hfss9.2 metodas;
Galite nustatyti parametrus nuo 10M iki 1G
po sloving, jums vėl nustatyti nuo 100k iki 10M.
Aš išbandžiau, viskas ok!
Bet aš cann't nuspręsti, ar atsakymas yra teisė?

Ši problema turi būti kylančius dėl riboto dažnių diapazone.Įvesti paleisti ir sustabdyti dažnius, o pridėjus nurašymas į tirpalą setup, dažnių diapazonas yra apibrėžtas.Jei HFSS aptinka, kad yra būdų iš šio diapazono, tai suteikia "netikslumas" klaida ir teigia, kad ši dažnių diapazonas yra siauras.

Išplėtus šio intervalo rankenos problema.Dar vienas sugebės rankena renkantis Sweep tipą "interpoliuojant".Jis apskaičiavo, kad tirpalui visą dažnių diapazoną.

Dėl papildomos informacijos galite ieškoti "pasirinkimas sweep type" Pagalba dėl HFSS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back