Ar galiu naudoti surinkimo ir C derinį programos PIC?

E

extradeath

Guest
Mieli draugai, aš kai kvailas klausimas natūra, [color = red] [size = 6] Ar galiu naudoti surinkimo ir C derinį programos IPS 16f877. [/size] [ / color] Kitaip tariant, aš funkcijos parašyta C, kad aš vargu ar gali padaryti jį surinkimas FFT ir aš nežinau, kultivatorius naudoti C, patikslinančiu registruose. Taigi, aš noriu skambinti FFT funkcija nuo surinkimo rotine ... AR JIS TURI BŪTI PADARYTI ....????? Prašome atsakyti KUO GREIČIAU .....

galite skambinti surinkimo viduje c ir tai, kad turite naudoti C kompiliatorių, kad jūsų kodas buvo parašytas ..., kuriame C-Kompiliavimo ji buvo parašyta?

Galite naudoti bibliotekininkas. Atlikite c funkcijų biblioteka, tuomet Jūs galite jį vadiname iš asilas. PS. Tai labai lengva naudotis c nustatyti registrus, taip paprasta, kaip PORTA = 1; Be h failas, visi bitai yra apibrėžta, todėl jūs galite tai padaryti, (Naudojant mcc18 sudarytojas) //------ Skaityti EEPROM unsigned char read_eeprom (unsigned char adresas) {EEADR = adresas; EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.RD = 1; grįžti EEDATA;} //------ Rašyti eeprom negaliojančiu write_eeprom (unsigned char adresą, unsigned char duomenys) {EEADR = adresas; EEDATA = duomenys; EECON1bits.EEPGD = 0; EECON1bits.WREN = 1; EECON2 = 0x55; EECON2 = 0xaa; EECON1bits.WR = 1; o (EECON1bits.WR); EECON1bits.WREN = 0;}

Jūs galite rašyti surinkimo kodas CCS kompiliatorių, nes tai c kodas # asm. . . surinkimo kodas. . . # Endasm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back