Ar galiu naudoti RC CKT O / P visoje C kontroliuoti kilimo trukmė?

J

jbisht

Guest
Aš naudoju IC nėra paremti greitai maitinimo įtampa didėja, kilimo trukmė turi b kontroliuoja daugiau nei 1ms galiu naudoti RC CKT O / P visoje C?, Ji neturės įtakos SSD dabartinei į pasiūlą.

Tiesiog didelis kondensatorius ant maitinimo gali tai padaryti - tai priklauso nuo maitinimo šaltinio. Mažų serijų rezistorius gali būti reikalaujama, ar mažas induktyvumas, kurios leistų sumažinti įtampos kritimą. Keith

[Quote = keith1200rs] Tiesiog didelis maitinimo kondensatorius gali tai padaryti - jis priklauso nuo maitinimo šaltinio. Mažų serijų rezistorius gali būti reikalaujama, ar mažas induktyvumas, kurios leistų sumažinti įtampos kritimą. Keith [/quote] Aš esu gauti 3.3V šaltinio įtampą IC rtl8211c spardytis konverteris su išorės FETs, kuris konvertuoja 24v į 3.3V 3.3V, tai taip pat naudoja kitų mikroschemos. Mano kitą abejonių, kaip apskaičiuoti nutraukimo pasipriešinimą? Ar reikia? Kaip vėlai signalo valdymo įtaisą, smeigtukai tinkamai blokuojami duomenis duomenų smeigtukai. Aš naudoju 1 Gbps Ethernet taip: "Aš esu jungiantis mano Ethernet kontrolerį (MAC rgmii režimas) Transceiver RTL8211c, todėl, kaip apskaičiuoti atsparumo nutraukimo atsparumas? Aš appericate jei kas nors rašyti bet vertingų pasiūlymų ir nuorodą atsisiųsti paraiškos dėmesį RTL8211c arba RTL8211b Dėl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back