Ar galiu naudoti Multi License failą?

L

liuzhili

Guest
Turiu šiek tiek programinę įrangą reikia pradėti. / Lmgrd license.dat Pavyzdžiui, jei aš noriu paleisti programinę įrangą, man reikia pradėti licenseA.dat, o tada norite naudoti programinę įrangą, B, reikia licenseB.dat ,..... Ar visa tai licenseX.dat paleisti tuo pačiu metu? Jei galima, kaip? Tiesiog paleiskite vieną? Ačiū!

Jei naudojate plaukiojantieji licencijos, galite turėti keletą licencijų serverius (keli atvejai lmgrd) veikia skirtingų uostų jūsų serverio licencijas. (Pavyzdžiui, ritmas licenciją serveris gali veikti 27.000 Synopsys licenciją serverio 27.001 ir tt ...) Jei naudojate mazgas užrakinta licencijas galite sujungti visas licencijos failus.

[Quote = mami_hacky] Jei naudojate plaukiojantieji licencijos, galite turėti keletą licencijų serverius (keli atvejai lmgrd) veikia skirtingų uostų jūsų serverio licencijas. (Pavyzdžiui, ritmas licenciją serveris gali veikti 27.000 Synopsys licenciją serverio 27.001 ir tt ...) Jei naudojate mazgas užrakinta licencijas galite sujungti visas licencijos failus. [/Quote] Prašau, atleisk man paprašyti, kad, kaip man sužinoti, ar šie plaukiojančiąsias arba mazgas užrakinta?

Taip, aš naudoti 1 licence.file visiems savo produktą prasideda nuo MPD - MAX-Quartus-SYNPLICITY-sustiprinti ir tt ir i dont naudoti lgmr i naudoti tik sisteminis kintamasis, kurie prijungti prie mano failą: oops:

Norėdami patikrinti, ar turite mazgas-užrakintas arba kintama licencijos: 1. Paprašykite savo sistemos administratoriaus:) 2. Klauskite, kuris pardavė jums programinė įranga:) 3. Peržiūrėti jūsų licenzijos failą. Jei jos pirmosios eilutės yra serverio ir demonas apibrėžimas turite plaukiojantieji licenciją. Jei turite tik Savybės, turite mazgas-užrakintas licencija:)

Po šių žingsnių geconom mentiond nurodo į flexlm vadovas pateikė jūsų eda pardavėjų! Yra keletas metodas jį (aš manau, kad visi jūsų licencijos yra užrakintos į tą patį mazgą!): 1.run one lmgrd kiekvienam savo Lic. teisingą kelią. 2.attach funkcijų sąrašą ir demonas kelią iš vienos Lic. į kitą ir paleisti tik vieną lmgrd. BEST!

[Quote = goodboy_pl] Po šių žingsnių geconom mentiond nurodo į flexlm vadovas pateikė jūsų eda pardavėjų! Yra keletas metodas jį (aš manau, kad visi jūsų licencijos yra užrakintos į tą patį mazgą!): 1.run one lmgrd kiekvienam savo Lic. teisingą kelią. 2.attach funkcijų sąrašą ir demonas kelią iš vienos Lic. į kitą ir paleisti tik vieną lmgrd. BEST! [/Quote] Atsiprašau! Bet ji neveikia gerai, jei demonas ir lmgrd yra labai skirtingas versijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back