Ar galiu naudoti induktyvumo įsikūrusi OTAs RD Programos

A

Advark

Guest
Sveiki, turiu abejonių.Neseniai buvau projektavimas induktyvumo naudojant OTAs.Mano klausimas Ar galiu naudoti šią indukcinės remiantis OTAS RD paraiškas pavyzdžiui įvesties ir išvesties atitikimas tinklų stiprintuvai

Ar galėtumėte man mokyti ką tai reiškia OTAs?

BR,
RF-OM

Jūs negalite naudotis OTA kurių induktyvumo nekilnojamojo RF circuits.though OTA kurių indukcinės rodo labai didelį Q ir užima labai nedaug sričių, jos triukšmo characteristci yra taip blogai, kad tai griauna visą circuit.you gali gauti daugiau explainations į Tom . Lee's book "CMOS RF Integrated Circuit"
Jei rasite šį pranešimą padeda, plz paspauskite "Help" mygtuko.

Kokios INDUCTOR Ar galiu naudoti spiralės kokius?
Galėtų pasakyti, kur CA radau šią knygą?

Norėdami Advark,

Labai ačiū už šią informaciją.Nesu IC dizaineris ir tai yra naujas žodis, už mane.Paklausiau jus apie tai, nes aš padariau anksčiau ir ką daro dabar dėl darbo, susijusio su induktyvumą ir viską, kas su juo susiję daug įdomi man.Aš stengiuosi daryti induktyvumą optimizavimas RF.Kartais tai veikia, kartais ne, priklauso nuo proceso savybės.Aš taip pat noriu kurti inductorless indukcinės grandinės, nes yra viena iš labiausiai nepatikimų ir brangių elementų.

Thanks again,
RF-OM

Sveiki RF-DB,

galbūt mūsų susisiekti dėl inductances gali būti vaisingas, nes jis buvo su į Q. apibrėžimas
Jei esate naujas aktyvaus įgyvendinimo inductances srityje (be ritės) galėčiau jums informacija, pagrįsta FDNR aikštelė, metodika (su opamps arba OTA ar dabartinis transporterių).

Ar galėtumėte man atsiųsti informacijos prašome taip

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back