Ar galiu naudoti HFSS 9.1 optika modeliavimas?

Y

y

Guest
Sveiki, aš noriu imituoti Infraraudonųjų spindulių (~ 10 ^ 14Hz) plaukimo per šviesolaidinę bangų laidininkas (0.8mm diametro). Buvau woundering jei HFSS gali man duoti tiksliai tokiais parametrais sprendimas. Ačiū.

Nėra pagrindinė priežastis, kodėl tai negali būti padaryta, bet tai užtruks extemely ilgai to daryti, tik įsivaizduoti, kaip didžiulis akių taps atsižvelgiant į optinių bangų ilgių.

10 ^ 14 Hz, 0.8mm yra apie 270 bangos ilgio. Bet kuris visą bangų Solver užspringti. 10-20 bangų ilgio diapazone, jums bus paleisti iš atminties.

Hmmm ... Thats, ką man reikia daryti. Aš palikau jį visą naktį ir tai buvo ne enogh. Ar yra kokių nors kitų programų, ypač optika, kad galiu naudoti? Galėčiau surengti "Super Kompiuteris" enogh RAM ir pakankamai procesoriaus galios. Ar galite apytiksliai, kiek RAM reikia, atsižvelgiant į tai, kad aš galiu palikti kompiuterį silpna ar taip:)? Ačiū

"Lauko" sprendžiame naudojami šviesos, kai konstrukcijos dydis yra panašus į šviesą wavelegnth. Pavyzdžiai yra vienos rūšies pluošto ir lazerinius diodus. Optikos srityje, tai yra vadinama BPM (Plotis sklidimo metodas), kartu su režimu sprendžiame. Struktūra jūs apibūdintumėte yra daug didesni už bangos ilgį (800um). Tada galite naudoti tašką ir šaudyti metodas (= Spindulio sekimas). Tai yra skirtingų categroy programinę įrangą. Žr., pavyzdžiui, ASAP ir Tracepro. Ką jūs norite apskaičiuoti? Tiesiog bangolaidžio struktūrą vieną šviesos spindulių sklidimo?

Sveiki, turiu šviesolaidinės (nors šiek tiek kitokia forma, tačiau pats diskusijų dėlei). Iš esmės noriu žinoti, viename gale kaip aš kitame gale energijos funkcija pluošto energija. Aš noriu žinoti tai, kaip bangos, kad aš Thanks in funkcija.

Aš manau, kad net jei santykis (0.8mm), bangos ilgis yra didžiulis (hfss), kad, laikantis tam tikrų sąlygų, regos EM modeliavimas (naudojant HFSS) gali būti atliekamas ... jei struktūra rodo kai simetriškas pastatas kirvis (apie x ir y - z dauginamosios dispersija), santykis gali būti ženkliai sumažėjo ... tyrimas, jei tai leidžiama ... kas tai ir galvoti apie tai?

Na, konkrečiai mano modeliavimo cilindrinės simetrijos, bet ne "z" simetrija. Spėju, kad gali trukti tik vieną ketvirtį pluošto ir imituoti jį, bet aš ne Shure, kaip padaryti, kad, ir aš neradau kaip į HFSS variantas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back