Ar galiu naudoti dažnio keitiklio impliment Vietinis generatorius

O

obrien135

Guest
Sveiki, aš bandė gauti 10MHz vietos osciliatorių dirbti gana ilgai. Aš bandė apie 15 ar 20 skirtingų modelių ir net komplektas, tačiau nė vienas iš jų dirbo patikimai. Man buvo įdomu, jei tai yra įmanoma naudoti dažnio keitiklio komplektas parodyta žemiau esančią nuorodą, su 10MHz kristalai, ir labai žemo dažnio kintamo generatorius generuoti 10kHz iki 300KHz įvesties dėl įvairių 10,01 iki 10.3MHz. [Url = http://wb9kzy.com/lfconv.htm] LF Converter - Ham Radio rinkiniai [/url]

Konverteris sukurs Dvipusės šalinės juostos signalą, kurį jūs norite, kaip spėju.

Jei aš esu siekis yra 3MHz. Jos už 40M SSB Transceiver.
Kas yra jūsų tikslinė? Norėdami gauti Stabili vietos osciliatorių, kuris dirbs 10MHz ar kitą ypatingą specifikacija?

Taip, kad pirmasis jūs paminėjote, yra tikslas. Aš tiesiog noriu gauti stabilų 10-10,3 MHz generatorius.

Jei aš esu siekis yra 3MHz
Taip, bet maišymo 10 MHz su žemo dažnio osciliatorių taisyklingu maišytuvas gamina 10 MHz + / -. LF, taigi, galėsite gauti bent vaizdų 2 * LF į Jūsų imtuvas.

Ką daryti, jei aš įdėti krištolo filtras dėl maišytuvas (maišyklė rinkinys 10MHz ir 10-300kHz) galia? Ar + / - LF sugadinti Jeigu gauti ir RF išėjimo ant perduoti?

Vienoje iš mūsų projektavimo, mes naudojome vieną LO (2310M) tiek RX RF (2450m) ir TX RF (2660M), todėl mes turime RX IF (140m) ir naudojamų TX IF (350m). Tiesą sakant, aš nesuprantu jūsų klausimo. galbūt reikėtų paaiškinti, ką jūsų TX RF TX IF, RX RF RX IF, ir tt

Gerai. IF 3MHz. Jis yra maišomas su mikrofono garso gaminti TX JEI. Tai yra sumaišytas su LO, kuri yra 10,1 - 10.3MHz gaminti 7.3MHz RFOUT. Tas pats LO naudojamas RX ir yra sumaišytas su 7,1 - 7.3MHz iš RF įėjimą amp išėjimo iš antenos ir tuningas rezonansinę grandinę. Tai gamina RX JEI iš 3MHz. Norėdami generuoti 10,1 iki 10.3MHz yra problema. Maniau, kad tai trečioji maišytuvas rinkinys ir nuo 10 iki 300kHz generatorius gali atsakyti problema. Man buvo įdomu, jei aš esu teisingame kelyje, arba, jei, kaip džentelmenas iš Bochumo minėta, gali kilti problemų su + / - LF (LF = 10 iki 300kHz).

Tai turėtų būti kai laikrodis atkūrimo grandinės arba laikrodis užraktas nuo imtuvo plokštės, tačiau aš nesu susipažinęs su tuo.

Manau, ko jums reikia yra derinama osciliatorius su 10.3MHZ 10,1 dangos ir pagrindinio generatoriaus ne 3.0MHz m. gauti, jums maišyti tarp 7,1 įėjimo į 7.3MHz su osciliatorius gaminti fiksuoto 3MHz JEI produkcijai, kurią galite filtruoti, išplečia ir demoduliuoja susigrąžinti signalą. Apie perduoti, galite kurti moduliuojama signalas nustatytas 3MHz, sumaišykite jį su osciliatorius pereiti jį iki 7,1 - 7.3MHz, kur Jūs jį filtruoti, galia praplečia ji ir pašarų, su antena. Generatoriniai osciliatoriaus dažnis turėtų būti labai paprasta, asmeniškai norėčiau naudoti PLL, kad ji, kaip ir stabilios, kaip įmanoma. Aš manau, būtų linkusios ieškoti alternatyvių dažnių JEI nors, jums bus sunku rasti gatavų filtrų 3MHz, jis jums kainavo kažkas didesnis jūs turbūt galėtų rasti off-the-shelf filtrus, kurie jums sutaupyti daug darbo . Jei planuojate naudoti siauras dažnių juostos pločio CW arba SSB režimai tai neabejotinai būtų naudingas. Brian.

Taip, kad pirmasis jūs paminėjote, yra tikslas. Aš tiesiog noriu gauti stabilų 10-10,3 MHz generatorius.
Kodėl ne jūs naudojate PLL + VCO? Paprastas sveikas PLL duos jums labai stabilus ir programuojami dažnių šaltinis .. Geriausias sprendimas yra paprasčiausias vieno ..

Taip, aš pažvelgti į PLL. Ačiū. Pagrindinė problema aš turėjau buvo, tikrai ne nutolimas tačiau virpesių intermittance. Štai kodėl aš maniau, kad rinkinys padėtų nes jis naudoja kristalų ir gali būti varyed lengvai su LF įvestį. Bet kaip iš Vokietijos džentelmenas buvo paminėtas + / - LF gali sukelti tam tikrus trukdžių natūra norėjo signalus. Man buvo įdomu, jei tai būtų problema, ir jei taip, kaip gauti apie jį. Aš tikėjausi sužinoti prieš man investuoti pinigus į komplektą. Ar manote, kad komplekte yra pinigų švaistymas ir neteisingą kelią eiti?

Vienpusės šalinės juostos maišyklė, kuris generuoja pvz. 10,01 be 9,99 MHz, tuo pat metu apimtų kur kas sudėtingesnė grandinė. Aš taip pat pasirinkti VCO / PLL dizainas.

Ačiū, visiems už jūsų atsiliepimus. Manau, aš žinau, kaip elgtis dabar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back