Ar galiu moduliuoti du skirtingi signalai vienu metu?

T

the_risk_master

Guest
Ar galima koreguoti du skirtingus signalus (pvz., skaitmeninių, kitas analogas) tuo pačiu metu naudojant FM ir AM technika?

[Idėja yra moduliuoti skaitmeninių signalų naudojant AM technika ir Analoginė informacija koreguojama FM ne tha pačiu metu]

Jei jūs turite hgotten mano idėja, taip pat idėja, kaip tai padaryti
Esu dėkingas, aptarti jį čia, nes tai būtų mano galutinis metų projektą savo universitetų ..

Labai ačiū visiems,
the_risk_master

Žinoma.

Tradiciškai yra dalykų vadinamas subcarriers kai televizijos jie perduoda vaizdo vežėjas naudoja AM ir moduliuoti garso ant subcarrier su FM.

Daugiau šiuolaikinių pavyzdžių OFDM, kur yra galbūt 50 ortogonalioji moduliacijas vyksta tuo pačiu metu.

Jūsų klausimas neaiškus.
Dviejų skirtingų signalų (vežėjų), gali būti koreguojama taikant bet Modulation norite ir aš nesuprantu, kodėl ne pačiu metu.
Jei kalbame apie naudodami kažką kaip dvigubai moduliacijos (AM ir FM) dėl tos pačios signalas (operatoriaus) su tos pačios moduliacijos signalas yra keletas apribojimų, tačiau tai įmanoma.

Paaiškinkite save geriau.

Sveiki, pone Borber ir seras Szturchaniec ir kiti,

Pone Borber, jums teisę Im kalbate dėl dvigubo moduliavimo Atsiprašome už klaidinančiu jums
arba gali būti Im tiesiog neaiškios mano pareiškimus.Kas mano idėja yra perduoti du skirtingi informacijos (vienas analoginis, kitus skaitmeninius impulso) Aš perduoda Analoginė informacija naudojant FM technika ir skaitmeninės informacijos AM technika, tik vienas vežėjas, Im supranta, kad tai įmanoma, bet aš ne tikrai, kaip ją įgyvendinti elektronika (gali būti galite man duoti blokinė schema, jei turite idėją) ir leidžia
Taip pat aptarti apribojimai, kuriuos nurodė anksčiau

Didelis ačiū
the_risk_master

prašome atsakyti vėl (kiti taip pat galite prisijungti prie aptarti čia)

Norint įgyvendinti savo idėją reikia Kaskados FM moduliatoriaus ir AM moduliatorius po jo.Norėdami neiškraipyta FM signalo po FM demodulujące moduliacijos gylis AM turi būti mažesnis nei 90%.Paprasta ASK negali būti naudojami.

Šis metodas yra naudojamas daugelį metų ..
Pavyzdžiui PAL ar SECAM ..

Vienintelis dalykas yra tai, kad sujungti du moduliuojama signalus tinkamą būdą ir moduliuoti šį "sudaro signalų" apie vienas vežėjas su kito tipo Modulation kaip FM, PM ar AM ar skaitmeninės moduliacijos ..

Tačiau būkite labai atsargūs, o darai, kad bacause signalų gali trukdyti viena kitai, jei nepateikia pakankamai izoliuotai, o kartu ...

Televizija vizija vežėjas moduliavimo labai skiriasi kaip idėją mes kalbame apie.Derinys vaizdo signalo componnents (apšvietimo ir crominance) vyksta pagrindas juostoje prieš AM moduliavimas vežėjas.Rūšis FDM naudojamas.Ir moduliavimas vežėjas yra tik AM.
Ši idėja naudoti dviejų tipų moduliavimas vežėjas perduoda du skirtingi signalai yra keista, o ne paprastai naudojamas, bet yra įmanoma.

Dar kartą ačiū, pone Borber ir seras BiBoss ir kiti, už atsakymus

Bet kokie veiksniai ar apribojimų aš encouter įgyvendinant šį?
Pone Boreber buvo paminėti savo ankstesnio posto apie tam tikrus apribojimus dėl šioje temoje.kokie yra šie apribojimai?

Manau, papratimas galėtų įgyvendinti 100 proc amplitudės moduliavimas kaip freq moduliacijos informacija bus prarasta.Bet tai tikrai TPĮ ne AM.

Kaip sakė maks.AM moduliacijos yra 90%.Jūs turėtumėte visada kairėje min.10% amplitudė vežėjui už neiškreiptą FM perdavimo.100% AM reiškia, kad vežėjas bus nutrauktas (amplitudė lygi 0).
AM moduliacijos grynai TPĮ AM (vežėjas ir du sidebands).

Borber rašė:

Televizija vizija vežėjas moduliavimo labai skiriasi kaip idėją mes kalbame apie.
Derinys vaizdo signalo componnents (apšvietimo ir crominance) vyksta pagrindas juostoje prieš AM moduliavimas vežėjas.
Rūšis FDM naudojamas.
Ir moduliavimas vežėjas yra tik AM.

Ši idėja naudoti dviejų tipų moduliavimas vežėjas perduoda du skirtingi signalai yra keista, o ne paprastai naudojamas, bet yra įmanoma.

Gerai BigBoss.Mes galime pasakyti, TV, naudojant tam tikros rūšies sandarinami į transmitt keturių Reguliuoja signalai (Y, Yb, uo ir garso).Ir tarpikliai įprastiniu metodu.Bet the_risk_master nori naudoti dviejų skirtingų tipų moduliacijas dėl paties vežėjo transmitt du Reguliuoja signalus.Ar allso sandarinami?

Manau, taip savo galimybes.tačiau reali problema bus modeliavimo procesą ir projektavimas approperiate filtrus.
Jūs galite pirmą amplitudės moduliuoti vežėjas.Manau, moduliacijos indeksą turėtų būti mažas <50%.Šis amplitudės moduliavimą signalas paduodamas kaip CARIER prie FM moduliatorius.Svarbiausias uždavinys čia būtų analizuoti poveikį vežėjas amplitudės apie efektyvumą FM Modulator ir pateikti grandinės desgn, galintį susidoroti su šiomis problemomis.

į imtuvo pusėje, galite tiesiog naudoti FM ir AM imtuvas lygiagrečiai.AM naudoja paketas gautas signalas, todėl neieško daug sudėtinga.I
don't think dažnio signalo bus poveikis voką detektorius daug.FM demodulatora gali dirbti lygiagrečiai, tik karpymas gautas signalas 50% jos didžiausios vertės ir tada naudojant įprastą FM imtuvas.

gerai, tu gali man kas motyvaciją už idėją.Aš tai ką tu galvoji yra privalumas tai daryti.bet kokį pranašumą pralaidumą utilizavimas arba energijos panaudojimą.Jei analizuojami šie, galite susisiekti su mumis?
Ačiū.

Borber rašė:

Kaip sakė maks.
AM moduliacijos yra 90%.
Jūs turėtumėte visada kairėje min.
10% amplitudė vežėjui už neiškreiptą FM perdavimo.
100% AM reiškia, kad vežėjas bus nutrauktas (amplitudė lygi 0).

AM moduliacijos grynai TPĮ AM (vežėjas ir du sidebands).

Tai 90% aš paėmė iš analogiją su intercarrier garso principo Televizija be daug analizė.Yra vizija vežėjas neturi būti moduliuojamas daugiau nei 90% garso SNR I think 55dB.
Norėčiau parašyti moduliatoriai grandinės pirma FM osciliatorius ir antra AM moduliatorius.Atvirkštinė tvarka reikalauja PM dėl dažnio moduliavimo ir moduliacijos indeksas bus mažesnis.Tai tik greitai atsižvelgiant į šią problemą.

Aš mas, kad įgyvendinimas gali reikalauti, kad kanalai (kanalų nustatytas per AM ir FM) paslaugų kokybę skaidytis vienodai kai SNR sumažėja.
the_risk_master nenurodote kurio nors RS, bet tik:

"Idėja yra moduliuoti skaitmeninį signalą naudodami AM technika ir Analoginė informacija koreguojama FM ne tha pačiu metu"

Sveiki, pone Boreber, pone Meno, pone BigBoss, ir kiti,

Ačiū už diskusijas youve buvo skelbti, tačiau kol mes toliau iš čia.Žemiau yra paveikslėlis arba diagrama Ive, kurie bus pasiūlyti, manau turės problemų tvarkant skaitmeninės informacijos čia naudojant ASK veža FM.priėmimo taip pat gali būti linkęs į klaidas (iš skaitmeninės informacijos) galite man padėti pagerinti šią diagramą?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Į schema pateikta turi ribotą galimybę dirbti.
Kad OA yra PSRR kuri
don't care, kad mažai variantų AM signalas (skaitmeninis signalas negali gaminti AM moduliacija, bet tikriausiai paklausti, jums reikia DA konverterio už naktį).Didžiulis pokytis tiekimo sumažės produkcijos liniarity ir FM signalo.
Let's go nuo teorijos prie praktikos.Kuris bus FM vežėjas ir maksimalaus dažnio signalo AM moduliatorius tikisi vykdyti su šia schema?
Paskutinį kartą redagavo melc 28 spalis 2006 13:09, edited 1 kartą iš viso

2 the_risk_master

Aš nesu ekspertas radijo ryšio ir duomenų perdavimo, tačiau spėju, kad turite nurodyti savo suvaržymų forma reikalavimas specifikacijos pirmiausia.
Įgyvendinimas yra paskutinis dalykas, projektavimo etape galima pradėti.

Tai nėra taip paprasta, kaip atrodo.Aš dirbau PAL TV siùstuvas.toje programoje turi tris sudedamąsias dalis.
1 nespalvoto vaizdo: iki 5 MHz
2 Audio: 5,5 MHz
ir 200 kHz dažnio juostos
3 Spalvos sodrumas (spalva): yra 4,43 MHz

čia, kad garso
ir vaizdo niekada Susidurti požiūriu pralaidumo (* garso 5,5 tai 500 kHz, nuo vaizdo) paprastas filtras pakanka.
spalvotas informacija juosta video (nespalvotų), tačiau dėl to ji yra į Atsekti blanking laiko horizontalių sync tai odfiltrowane laikas DOMIN.todėl čia (1) fm
ir esu iš tiesų nėra derinami dažnių srityje (2) nespalvotus bei spalvotus signalo laiko multipleksines.
dabar artėja prie savo taško, mano, pavyzdžiui, kad turite laikrodis 100 kHz skaitmeninis signalas
ir apriboti serijos 1 iš serijos nuo 0 iki maksimalaus 10 (kai kurios kodavimo metodas).tada minimalaus dažnumo Jūsų skaitmeninis signalas bus 10 kHz.Jūs galite naudoti <10 kHz garso (esu) signalo.maišyti jų pagrindinės ir naudoja am arba fm, tai
nepadės klausimu.imho šios padidina pralaidumą naudojimo.ne imtuvas demoduliuoti & aukštos roll-off filtrai

kėkštas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back