Ar galite pateikti keletą patarimų, kaip išmokti Digital Signal Pr

C

chengky

Guest
Ar galite pateikti keletą patarimų, kaip išmokti Skaitmeninis signalo apdorojimas?Aš esu pradedantysis.

Hi chengky,

Jei u are intrested in mokymosi Digital Signal Processing.Aš suiggest galite pradėti nuo išgyvena DSP vadovas pagal Steven Smith, kurias galima laisvai atsisiųsti iš www.dspguide.com

Tada vėliau, jei u wanna eksperimento rezultatus ir visų filtravimo tikslais ir kitomis įvairiomis temomis ir gali turėti ne MATLAB ieškoti ..

Aš pradėjau mokytis Skaitmeninis signalų apdorojimas taikant šią knygą ..ir nustatė, kad jis gana gražus vieną pradedantiesiems, kaip ji paaiškino turinio labai paprastas būdas ..

kitas DSP knygas galima rasti net ir šiame forume, jei u paiešką iš jų ..

Iki tada

Į sveikatą

If u need help su nieko ypač do let me know

Taip pat žiūrėti MCU serveris ..yra kelios geros knygos, ten pat.

Bet jūs turite apsilankymas: http://www.dspguru.com/

Manau, o jūs mokotės DSP, galite naudoti MATLAB daryti simulating.At pat metu reikia išmokti Matlat.There yra daug knygų apie signalų apdorojimas taikant MATLAB.

labas,

Siūlyčiau ir pradėti Supratimo DSP pateikė Richard G Liono ", tai pat nustatyta, kaip į MCU Atsisiųsti Forumas eBook.Tai knyga, kad kiekvienas studentas yra troškimą.Nepraleiskite kad.Ir, be MATLAB padėti ir yra visiškai prarastas.Taigi, ten ir ten tai simuliatorius, vykdyti nurodymus, kad būtų pateikti daug knygų .....Tai ji mano "konsultacijų", bus stiprus sąvokų prieš u pereikite prie kito skyriaus, tai yra bendro pobūdžio patarimų ....Pirmajame tyrime pasaulio tvarka knyga tada lokaliai (aš turiu galvoje pirmiausia žinoti, kas, kur ir po studijų skyriuose ..)

Linkėjimai,
Arun.

Aš sutinku su arunmit168.Mokymai DSP įgauna severl skirtingų lygių pastangos.Gauti aukštą Peržiūrėti koncepcijų pirma.
Su tam tikromis pastangomis, bet gali įgyvendinti FIR filtro kodą su aukšto lygio apžvalgą.
Norėdami tikrai suprasti skaitmeninio signalų apdorojimo jūs turite gauti giliau už algoritmai Math.Yra daug, ir tai užima laiko pereiti į tinkamą mąstyseną, nes mano žiniomis iš įvairių erdvės (akmuo, statistika, linijiniai matricos ir ne Tiesinė algebra ir kt.)Neleisk, kad sustabdyti Jums!Puiki srityje.

Loki

Pradėti pavyzdžiui programas iš jūsų DSP gamintojas.Žaisti su šios programos gauti tam tikrą jausmą.

galite pradėti kai fundentmental idėja ir tada simuliuoti su MATLAB.

Hi, Skaitmeninis signalo apdorojimas yra sudėtinga, žinoma, bet manau, kad jo esmė yra paprasta - DFT.Taigi pirmiausia jūs galite sutelkti save jame, visiškai suprasti jo prasmę.Pavyzdžiui, galite pagalvoti DFT yra DFS, ar galite pagalvoti DFT yra pavyzdžių DTFT dažnių, netgi galite sugalvoti tai moduliavimas.Po kapitono lygtys (iki dabar, nemanau, kad turiu išmokti jį), galite naudoti Matlab išspręsti kai kurias praktines problemas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back