Ar galite padėti pasiūlyti puikių produktą IPPBX.

W

winnie1987

Guest
Pastaruoju metu mūsų bendrovė planuoja įsigyti IPPBX sumažinti biuras Telekomunikacijų išlaidos. Ar kas nors turi kokių nors gerų ženklų, leidžiančių manyti?

Ar kas nors gali pasiūlyti pasiūlymas šiai ... Pagalba

Ar turite kokių nors specialių prašymą Ippbx. Aš naudoju Yeastar-IPPBX. ir tai Ippbx yra mažiau kainuos, tačiau išsamią funkcija. galite apsilankyti jų tinklalapyje, jei norite peržiūrėti informaciją apie produktą-www.yeastar.com. Ir ten yra nemokama programinė įranga, jūs galite jį išbandyti. Jei neturite priežiūros kainą, galite įsigyti kai kurių didelių markės, pavyzdžiui, "Panasonic" ir "Cisco"

tikiuosi, kad kaina yra pagrįsta, ir ši funkcija yra automatinis palydovas aklųjų perdavimas Skambinimo Išsamiau Įrašai (BDR) Kvietimas Persiųsti Skambinkite Parkavimo skambink registravimas Skambinkite Pikapas Skambučių nukreipimas Skambučių perdavimas Skambučio laukimas Skambintojo ID Tiesioginė Įvežamojo prie sistemos (DISA) Netrukdyti (DND) Interaktyvūs Balso (IVR) Muzika Sulaikyta Muzika Ant perdavimo žiedas grupės Maršrutas Trys ID Caller pusę Kreipiamės Dėkojame už rekomendavo, aš rasti Mypbx soho serija yra labai tiktų man. ir aš labai įdomus jų produktas: exsky eiti, kurie gali padaryti skype susisiekti su telefonu. kuris produktas naudojatės? galite pasiūlyti kainą už mane? ir aš išbandyti programinę įrangą parsisiųsti iš jų interneto svetainėje: www.yeastar.com . funkcija labai satified, bet todėl, kad aš ne testuoti modulis už akciją, ir negali įsitikinti stabili. Jūs galite papasakojo man daugiau apie savo produktą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back