Ar galime naudoti IQ moduliatorius dažnių skanavimo antena?

L

leekpai

Guest
Aš norėčiau žinoti, kad
Ar galime naudoti IQ moduliatorius kaip fazinio perjungimo ir dažnio skenavimo etapas antena ar radiolokacinė sistema?ir kas yra tinkamas įrenginys, veikiančių 1,5 GHz?

Priklauso nuo to, ar galite gyventi su 12 dB triukšmo Hit savo paveikslą, ar ne.

Gerbiami biff44,
Aš negaliu suprasti jūsų pasiūlyti?
Ar galite paaiškinti aiškiau?
Aš naudoju IC PMB2202 moduliatorius Siemens "ir turite problemų su šiuo prietaisu.Aš naudoju tik moduliavimo dalis šio įrenginio su DC kontrolės įvesties-AX ir B-BX.Problema ta, kad kai aš naudoju vieną Freq.arba nuolatinė Freq.jaudinantis ir LO-LOX, jis veikia gerai visais darbiniame diapazone (abot 1,5 GHz iki 2,5 GHz).Tačiau, kai aš Sweep dažnis (abot 1,5 GHz iki 2,0 GHz), iš tinklo analizatorius ne LO-LOX, negaliu ne kontrolės etapai.Ji etapas Peršokti ir nėra stabili darbo.Aš patikrinti viską ir ist teisinga.
Kaip galima išspręsti šią problemą?
Linkėjimai,
Leekpai

Yra 2 atskirtį LO kelias - gali 180 laipsnių fazės neaiškumų, jei šlavimo LO įvedimo.

Bet prieš daliklis jie dažnio daugiklis.Manau, kad tai yra ne iš šio taško problema.

Pagalvokite dar kartą!Kas atsitiks, jei tik vienas iš 3 milijardus impulsų per sekundę indėlis į padalinti iš 2, yra prarastas?

Ačiū labai už Jūsų atsakymą
Bet prietaisas yra skirtas veikti esant šioje dažnių diapazonas ir ji turėtų būti tinkamai veikia.
Kartais manau, kad jis atsiranda nuo atitikimo tinklo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back