Ar galima per USB programos 89SXX? ? ?

R

rushikesh.deshmukh

Guest
Ei žmonės! dabar dienas kompiuteriai / Laptops doesnt Ve lygiagrečiai / nuoseklųjį prievadą, todėl bus labai gerai, jei mes turime IPT progammer su USB sąsaja PC. Bandžiau IPT programuotojas su USB lygiagrečiai kabelį, tačiau ji neveikia. Ar kas nors žino, TIRPALAS? ? ? [color = red] [/color]

Sveiki, yra problema, kad dauguma (visi?) USB į LPT adapteriai nėra rungtyniauti palikimas LPT prievadas palaiko tik spausdintuvas. Ponyprog serijos ISP adapteris gali būti tikimasi, kad dirbti su bendros USB-RS232 adapteriai, tačiau, ko gero, gana lėtai. Už optimalų našumą, FTDI FT2232 gali būti įjungtas į IPT programuotojas naudojant bit-bang protokolą. Tai reikalauja programavimo vairuotojas, arba autonominė arba kaip Ponyprog pratęsimo raštu. FTDI pavyzdžiui, SPI, JTAG sąsaja kodas, mano nuomone, tai gana lengva. Frankas

[Quote = rushikesh.deshmukh] Ei žmonės!! dabar dienas kompiuteriai / Laptops doesnt Ve lygiagrečiai / nuoseklųjį prievadą, todėl bus labai gerai, jei mes turime IPT progammer su USB sąsaja PC. Bandžiau IPT programuotojas su USB lygiagrečiai kabelį, tačiau ji neveikia. Ar kas nors žino, TIRPALAS? ? ? [color = red] [/color] [/quote] Manau, http://www.sunrom.com yra IT sprendimų ir jie parduoda lentos už tą patį. Jie net parduoti nepadengti PCB ir programinės įrangos užprogramuotas valdiklis lustas, kad laive. Sarma

thanx atvirai, bet, kaip apie naudojant USB serijos kabelis su IPT serijos programuotojas?

Taip, aš padaryti tą patį. Naudoti USB prie serijos konverteris Nandhu

thanx Nandhu 4 ur atsakymą. gali ir man duoti išsamios informacijos, kartu su wat UR programinę įrangą. sėkmingai dirba kiekvieną kartą? prašome atsakyti cya rushi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back