Ar CMOS arba TTL šaltinį daugiau nei dabartiniai?

S

seyyah

Guest
Turiu du tos pačios paskirties Logic IC vienas 74HCXX serija ir kita HCF40XX serija.As long as I know TTL tie gali šaltinis daugiau nei dabartiniai, nei CMOS.Bet mano eksperimentas 74HCXX negalėjo vairuoti apkrova (rezistorius kondensatorius tinklas) kur HCF40XX gali.Ar šis rezultatas atitinka šeimos IC's.Ar gali ten būti kita problema?

Taip, 74HCseries yra daug didesnė srovė nei CD4000 serijos.Tai lemia dizainas.

Aš kai rengiami projekto gairės logika tipų interfacebus svetainėje seniai.Aš vis dar surasti tai labai naudinga, kai aš beldžiasi dizainai.

74HCXX nėra TTL.Tai didelės spartos CMOs ir jos produkcija važiuoja į 0V iki maitinimo įtampai, kai jis mažas srovės.Savo produkcijos didelės ir mažos srovės galia yra daug didesnė nei jos 25mA max leidžiama srovė.Jos tiekimo iš 2V iki 6V.

CD4XXX yra paprastas rinkų organizavimo.Su 5V tiekimo ist Max srovė esant aukštai ar žemai yra apie 5mA.Jos tiekimo iš 3V iki 18V.

74XX yra paprastas TTL.jos tiekimas yra tik 5.0V.Jo išėjimas eina nuo 0.1V iki 3.5V, kai apie jį buvo mažai apkrovai srovė.Jos Maksimali galia maža srovė yra 16mA ir jo Maksimali galia didelė srovė yra beveik nieko.

74LSXX yra mažos galios greitai TTL.Jo išėjimo įtampa yra maždaug toks pat kaip paprastas TTL tačiau jo Maksimali galia srovės yra mažesni.

Loginiai lustai gali būti lygiagrečiai didinti fanout.Tiesiog piggy-back juos ir prilituoti.

Hmm pagal lapo 74hcxx gali vairuoti 25mA apkrova, kai hcf40xx gali 10mA.Taigi problema neatrodo, kad reikia vairuoti pajėgumus.Aš imituojamos grandinė ir aš susiduria su ta pačia problema.Tada aš supratau, kad abroad negalėtų pradėti veikti tinkamai.Chip, kad aš naudoju yra sklende (74hc279).Įėjimas skląsčiu pakeitimus iki išėjimo metu gali pradėti tada becames užrakinta.Jei aš įtrauksiu nedidelis vėlavimas į vieną iš įvesties tada ji pradėjo veikti ir veikia tinkamai imituoti, bet aš nebandžiau nekilnojamojo dar.Nors tai atrodo modeliavimas, situacija yra įdomi.Kadangi sąnaudos, taip pat priklauso nuo parduotos produkcijos.Aš nesuprantu, kaip gali pasikeisti be įėjimo galia.Anyway aš testas nekilnojamojo grandinė ir aš tikiuosi jie reaguoja gerai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back