AR / CA / D LAY / OU / T ir SP / ECC / TR / Užduotis

H

hqqh

Guest
Labas,
Aš naudoju SP / ECC / TR / A v10.2, kad maršrutas yra dizainas (4 routinglayer, 2planelayer), kuris buvo sukurtas AR / C / AD LA / YO / UT 9.2x.SP / EB / SR / A baigti maršrutą procesas 100%,
o ne konfliktų.Bet kai aš importuoti cct failą LAY / OU / T yra daug unrouted laidai.Visa tai laidai yra prijungti prie VDD arba GND ir turėtų būti susiję su mikro per ir burried per.Jei aš naudoju normaliai naudojant's pro skylę laive nėra problema, tačiau aš prarasti daug maršrutų erdvėje.Aš ne turiu sąvokos .....

Thanks in advance
HQ

Gerbiami hqqhAš naudokite specctra dvejus metus.mano pasiūlymas, kad jums reikia naudoti per per savo projektui.jis leis sutaupyti išlaidų U kai u Nusiųsti FAB.ir aš taip pat žinau, kad specctra ne paramą plokščių sluoksniu, todėl kai u maršrutą pagal specctra, ji bus ištrinti savo plokštumoje.Gal galite naudoti Allegro arba specctra Quest sukurti savo laivą.
jei turite kokių nors problemų, rašykite man.Aš stengsiuosi padėti U. Mano elektroninio pašto adresas: winterquang (at) yahoo.com

Sėkmės

Concat

Hallo Concat,

Dėkoju už Jūsų pasiūlymą padėti man, bet problema jau išspręsta.
Įvyko klaida metu vertimo iš gulėti / ou / t sp / ecct / ra su
Kad sluoksnių.Kad sp / ecct / Vertimai manys, kad visos jungtys VDD ir GND yra padaryta ir padėkite / arba / t problemų skaityti RTE-failą.

sprendimas dėl to, kad sluoksnių tvarka pagal nukopijuokite ir įklijuokite į cct failą.

Bet vis tiek ačiū Concat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back