Ar aš galiu naudoti SPI ir I2C modulyje tuo pačiu metu su PIC18F252

B

BasePointer

Guest
PIC18F252 naudoja paties uosto SPI ir I2C.Man reikia naudoti vieną iš jų pačiu metu.Kaip aš galiu pereiti MSSP modulis SPI režimas I2C režimą ir atgal?Aš negalėjo matyti šią informaciją savo duomenų.Ir Kaip prisijungti SPI ir I2C periferiniai prie IPS?Noriu bendrauti tiek perhipherals per PIC's MSSP modulis.

SPI Periferinė turi Kaisčiai
CS (Chip Atrinkti)
TVO (duomenys rezultatas Tai aukštos Z kai CS = 1)
SDI (duomenų įvesties)
SCK (Laikrodis)

I2C Periferinė turi Kaisčiai
SCL (Laikrodis)
SDA (duomenys)

PIC18F252 turi Kaisčiai
RC3 -> SCL arba SCK
RC4 -> Nuomoju arba SDI
RC5 -> TVO

10x

IMHO bus geriau padaryti vieną iš modulių programos kitoje Kaisčiai

Nick_B rašė:

IMHO bus geriau padaryti vieną iš modulių programos kitoje Kaisčiai

Niekada nieko panašaus nėra girdėjęs, tačiau žinau, kad galima pasidalinti 2 protokolą su tuo pačiu įrangos.Kažkas sakė man, kad ekspertų.

Taip, įmanoma, tik parašyti Daiktavardis įsteigti regs už SPI ir sukurti I2C.
Tada galite lengvai perjungti tarp dviejų protokolų.

btbass rašė:

Taip, įmanoma, tik parašyti Daiktavardis įsteigti regs už SPI ir sukurti I2C.

Tada galite lengvai perjungti tarp dviejų protokolų.

Ne, kiekvienas iš jų turi gana daug galimybių nustatyti, todėl jums reikia Subroutines, įsteigti visas regs už config jums reikia.Aš šiuo metu daro kažką panašaus.Bet tai užtruks kelias dienas gauti visi darbo.Am laukia aparatūros derinimo.

There is no problem bendraujant I2C periferinė.SPI periferinė galima ignoruoti, o Jo CS = 1.Bet kaip mes galime išvengti I2C periferinė reaguoti, o mes siunčiame duomenis SPI periferinė?

Aš susiduria su šia problema su IIC Realtime laikrodis ir EEPROM su SPI prijungtas kitas IC dalintis šiuo bus.I išspręsti mano problemą įgyvendinant CS eilutes į kiekvieną IIc įtaisai ...

mucko rašė:

Aš išspręsti savo problemą, pateikiant CS eilutes į kiekvieną IIc įtaisai ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back