Ar žinote, ši problema?

S

Saito

Guest
Ar žinote, ši problema?Atsakymas į mane priežastį ir sprendimą.

Pav 1: Video Server SDI Šaltinis

Fig2: Kita Video Server SDI Šaltinis

Scene1 viršų juoda.

Kodėl tos pačios scenos skiriasi?Kas yra priežastis ir išeitis?

Prašome atsakyti man tikėtis.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Atrodo kodekas problema.Nesu tikras, bet aš patyręs tos pačios problemos su skirtingais tipes kodekus.Give it a try ...
D.

Jei tai standartinis vaizdo įrašo televizija Norėčiau pasakyti, nebuvo problema, bet derinti vertikalaus reguliavimo.
signalas viršų standarto delibrately (paprastai pirmuosius 3 eilutės) tuščias kartu su apatinės dalies signalas (ekrano apačioje) jos sudaro sinchronizavimo signalai.

nes tai yra monitorius (aš atspėti) gali būti tas pats.
Vienas iš pavyzdžių galiu duoti (gali padėti) yra pažvelgti kontrolė dėl savo monitoriaus, jei jūsų monitorius yra toli į kairę / dešinę arba aukštyn / žemyn, galite prarasti dalys ekrano.Kartais tai sukelia kalbomis nustatymas (800x600) ir savo monitorių gebėjimą tvarkyti.

Jūsų atveju, tačiau, manau, kad viršutinė dalis, jei ekranas yra sinchronizavimo informacijos ir ji turėtų būti uždengtos.nes yra juoda, ištrinant grandinės darbo.Kai kurie monitoriai turės pripažinti šį sinchronizavimo signalai ir prasideda, kai vaizdo įrašo pradžios, o kiti gali ne tai sinchronizavimo signalai ir manau, kad yra video ir parodyti jį.

Tikiuosi tai padės paaiškinti kai tai, kas vyksta, aš žinau, kiti nariai taip pat padės.
wa

Kiek aš undurstand tai tas pats failas, tačiau, grojo įvairiais vaizdo serverių.Jei taip yra šiuo atveju, atrodo lyg kodekas katalogo problemos.Manau, kad dėl kraštinių santykis skiriasi (jei ji yra viso ekrano vaizdas).Jei jis buvo sinchronizavimo problemą, vaizdas turi būti šiek tiek šališkas iš užima tinkamą padėtį, ty jos dalis turi būti trūksta.Tai nėra atveju ant nuotraukos aukščiau

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back