Ar šis avarinės šviesos grandinė yra teisingas?

R

Rabiuls

Guest
Radau tai interneto grandinė. Daugelis interneto puslapių šios grandinės. Google [url = http://www.google.com/images?q=EMERGENCY+LIGHT+schematic] avarinės šviesos schema - Google Paieška [/url] ir ją rasite. Anyway, grandinė yra pateikti žemiau:
25aoj9e.png
Tai nurodyta, kad grandinė bus apsaugoti akumuliatorius nuo per didelių kainų, kaip - "... Kai baterija gauna mokėti su 6.8V, Šotki diodas ZD1 vykdo ir įkrovimo srovę nuo reguliatoriaus IC1 randa kelią iki žemės T1 tranzistorius ir sustos apmokestinimo baterija. " Manau, net jei akumuliatoriaus įtampa yra žemiau 6,8, ZD1 pasireiškia mažiausiai 6.8V iš IC1 per D5. Taigi, sakė ZD1 atlieka, jei yra išėjimo iš IC1 ir akumuliatoriaus įtampa neturi reikšmės, ne visi sustabdyti pernelyg didelį mokestį. Aš neteisus ar kažko trūksta? Thanks a lot.

Manau, grandinė bus darbo tik baudą. Šotki diodas įtampa maždaug kelio nuo akumuliatoriaus įtampos. Šotki neatlieka jokių esamų kol jis įtampa pasiekia maždaug 6.8V ... iš esmės, atrodo, kondensatorius, kol akumuliatoriaus įtampa pasireiškia beveik 6.8V. Kai akumuliatoriaus įtampa pasireiškia maždaug 6.8V, tada ZD1 pradeda vykdyti, kuri įjungia "T1", kuris išsitraukia ADJ Sugauti, pritariamasis prie reguliatoriaus, kol labai mažai dabartinės išeina.

Ačiū enjunear. Bet net jei akumuliatoriaus įtampa yra maža, pavyzdžiui, pasakyti, 2 voltais, Šotki gaus 6,8 voltų iš IC1 įvestį. Taigi, ji atliks. Ar tai tiesa?

Tiesą sakant įtampos nebus 6.8, o teoriškai 6.8 U [R2] + U [BE] kas praktiškai grubiai ateina iki 7.2V, kaip U [R2], gali būti apleisti ir Šotki pradės vykdyti maža srovė nuo maždaug 6,6 6.7V .. 7.2V yra visiškai įkrautos baterijos įtampa ir jis bus pusiausvyra .. ir įkrovimo srovė turėtų sumažėti beveik beveik nieko .. IanP: wink:

Ačiū IanP. Dar tiksliai nežino? Ši grandinė dalis yra nustoti baterija, jei įtampa pasiekia bent 6,8. Tačiau ši įtampa arba daugiau (įsitikinkite, kad jis daugiau) yra visada. Aš parašėte kitą vaizdą be akumuliatoriaus dalis lengva suprasti. Ar ji reaguoja su baterija voltų ne visiems? Kaip maždaug 7 voltai visada yra iš LM-317 reguliatorius.
5602346330_e0f3ea9a42_b.jpg

Ar tai reaguoja su baterija voltų ne visiems? Kaip maždaug 7 voltai visada yra iš LM-317 reguliatorius.
Kaip tik tranzistorius pradeda gauti srovė per Šotki diodas bus išgriauti dėl ADJ Kaisčiai LM317n įtampos ir dėl išėjimo kontaktų įtampos reguliatoriaus pati prisitaiko prie maždaug 7.2V, todėl nėra tekės per diodinės rezistorius su baterija .. pabaigos istorija .. IanP: wink:

Manau, net jei akumuliatoriaus įtampa yra žemiau 6,8, ZD1 pasireiškia mažiausiai 6.8V iš IC1 per D5. Taigi, sakė ZD1 atlieka, jei yra išėjimo iš IC1 ir akumuliatoriaus įtampa neturi reikšmės, ne visi sustabdyti pernelyg didelį mokestį. Aš neteisus ar kažko trūksta?
Jūs esate neteisus ir kažko trūksta. Akumuliatoriaus įtampa nėra šiuo klausimu. Jei baterija išsikrovusi, tarkim, 5V, tada nesvarbu, IC1 veiklos rūšies produkciją, bus 5V ne Šotki's katodo. (Ir tai bus tiesa kokia akumuliatoriaus įtampa atsitinka būti.) Tarp akumuliatoriaus įtampos ir IC1 išvesties skirtumas sumažėjo visoje D5 ir R16. Kaip baterija gauna nemokamai, jo įtampa didėja, įtampos skirtumas tarp IC1 produkcijos ir baterijos sumažina, ir įkrovimo srovę sumažina atitinkamai. Šis contunues, su akumuliatoriaus įtampa pamažu auga ir į tai lėtai mažėja tol, kol visoje akumuliatoriaus įtampa lygi Šotki įtampos maždaug 6,8 (tai nėra tiksli), plius VBE T1 srovė. Tuo metu Šotki bus pradėti vykdyti .....

Dėkojame Syncopator. Tai tiksliai atsakyti. Man buvo klaidingas, apskaičiuojant lygiagrečiai ryšį įtampos. Tai buvo nauja man. Dar esu neaišku įtampos skaičiavimas lygiagrečiai ryšį (ne grandinės, dabar grandinės dalis yra giedras). Aš esu bandymai šį simuliatorius ir įvairių rezultatas rodomas šiek tiek pakeisti. Pavyzdžiui, jei aš įdėti rezistorius ant baterijos šono, įtampa Šotki didėja (o aš maniau, kad sumažėjo). Įdomu, vis tiek, kad nėra susijęs su grandine arba šioje temoje. Dar kartą ačiū.

... Pavyzdžiui, jei aš įdėti rezistorius ant baterijos šono, įtampa Šotki didėja (o aš maniau jis bus sumažėjimas)
Ši supaprastinta schema rodo įtampos paskirstymo visoje atitinkamų komponentų (spėju ne reguliuotojo galia, tačiau ji yra tikslas).
ledbat1.gif
Įrašyta rezistorius "ant baterijos šono", kaip šis, pokyčių įtampos distrubution, (papildomo rezistoriaus vertę pasirinkta vien dėl to, patogu).
ledbat2.gif
Galbūt tai padėtų?

nėra už 16 omų 5W rezistorius, 6.8V Šotki diodas, R2, 1.2K reikia, ir tranzistorius T1 BC548 Tiesiog apskaičiuoti LM317 rezistoriai turi gauti 7,6 voltų savo produkcijos Vo = 1,25 [1 + R2/R1], kur R1 yra nuo VAIKAMS rezistorius ADJ kaištis ir R2 rezistorius nuo ADJ į žemės R1 = 150 omų 1 / 4 Watt nustatyti R2 bent 762 omų su VR1 ir serijos 1N4007 naudoti, norėdami gauti 7 voltai ne baterija + terminalas

Andy G, jei sudėtinės dalys yra pašalintas tada jis bus tik įkrauti bateriją, bet ne apsaugoti akumuliatorius nuo per didelių kainų. Tai nėra gera baterija antkainio. Taigi, jei jūs įtraukėte komponentai, tada, kai akumuliatorius įkrautas, tai reiškia, kai jis pasiekia iki minimumo įtampa 6,8, dabartinis pradės tekėti per Šotki diodas ZD1. Tai sukels tranzistorius - T1. Ir dabar beveik visos dabartinės nutekės per tranzistorius's kolektoriaus ir emiterio. Nepakanka įkrauti bateriją anymore.

Sveiki! Rabiuls 6.8V Šotki grandinė atrodo paradoksas, kad man, kaip kai LM317T produkcijos duoda 7 voltai ne akumuliatoriaus gnybtų T1 BC548 tranzistorių išsijungia įtampos išėjimo LM317T taip, kaip baterija, bus apmokestintas? Esant pastoviam 7 voltai ne akumuliatoriaus gnybtų iš IC1 baterija nebus per dideli. Jūs nerasite tai Kinijos avarinių žibintų išdėstymas prieinama rinkoje

Labas Andy G
6.8V Šotki grandinė atrodo paradoksas, kad man, kaip kai LM317T išėjimo suteikia 7 voltai ne akumuliatoriaus gnybtų T1 BC548 tranzistorių išsijungia
Tai buvo tas pats, man per daug. Pasakykite, baterija gavo šiek tiek išleidžiamų ir dabar voltų yra 5. Ir LM-317 tiekia 7 voltai. Taigi, kas yra ant Šotki voltų? 7V, nes LM-317 gamybos. Galbūt tai yra tai, ką jūs manote, kaip man. Bet tai nėra teisinga. Įtampa dėl Šotki bus 5. Žiūrėti vaizdo žemiau, kas atsitinka su įtampa, kai baterijos yra sujungti lygiagrečiai:
5609283510_613391e910_z.jpg
Žr Syncopator atsakymą pirmiau paaiškinimą. Dabar, kai baterija yra 5V, įtampa Šotki diodas yra 5V. Ir tai yra 6,8 Šotki diodas. Taigi, tai leidžia srovei tekėti tik tada, kai įtampa yra didesnė negu 6,8. Tai atsitinka, kai Šotki yra prijungtas atvirkštine kryptimi, kuri yra sujungta šios grandinės. Tokiu būdu, baterija gauna įkrauti ir įtampa didėja. Kai įtampa pasireiškia didesnis kaip 6,8 volto, srovė ims tekėti per tranzistorius bazę. Kuris dabar kanalizaciją LM-317 galia ir akumuliatoriaus nėra gauti ką nors gauti už - permoka. D5 apsaugo bateriją gaunate išleistos per šį kelią. Tai mano supratimu šiol. Linkėjimai.

Ačiū Rabiuls už paaiškinimą, tikrai yra daug ko išmokti. Dėl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back