Ar šios rūšies kodas yra vienas karštas kodavimo stiliaus

K

kurukuru

Guest
Hi all,

Aš esu newbie ir FPGA naudojant VHDL kalbos, man pasakė mano draugas pabandyti parašyti savo kodą, naudodamas automatas Coz lengva skaityti ir derinimo.Aš koduojamų mano grandinę, kaip parodyta žemiau, ir aš, kad sužinoti, ar šis kodavimo stiliaus viena karšta ar ne?(FYI, aš perskaičiau daug pranešimų apie vieną karšto kodavimo teoriją, bet ne visai suprantate, kaip atrodo iš VHDL kodas) Arba, jei ne vienas karštas, kaip man reikia pataisyti savo kodą, kuris būtų viena karšta kodavimo?

Labai ačiū iš anksto

kurukuruKodas:procesas (CLK, RST_L)

pradėti

jei (RST_L ='0 '), tada

wWR_EN <='0 ';

wWRITE_STATE <= WAIT_DATA;

elsif (CLK'event ir CLK ='1 '), tada

atveju wWRITE_STATE yra

kai WAIT_DATA =>

wWR_EN <='0 ';

jei (wBYTE_COMPLETE ='1 '), tada

wWRITE_STATE <= START_WRITE;

kitas

end if;

kai START_WRITE =>

wWR_EN <='0 ';

wWRITE_DATA <= wDATA_BUFFER (8 downto 1);

wWRITE_STATE <= raštu;

kai rašomasis =>

wWR_EN <='1 ';

pabaigos atveju;

end if;

galutinio proceso;

I cant see, kai iš naujo kodavimas valstybių.
Jūs turite priskirti vertes valstybės registre, kitaip jums reikia pasakyti sintezės įrankis, kokio tipo kodavimo norite, ar pilka kodas arba karštas
ir ttJei naudojate ISE ir sintezės ataskaitoje galite patikrinti kodavimo metodą, kuris priemonė yra naudojama.

Thank you very much shastri.vs už atsakymą.

Taigi jums, kad mano kodas yra pasirengusi būti Vienos karšto koduotę.ką turite padaryti tai tik pasirinkti kodavimo stiliaus variantas mano sintezės programos.Am I wrong?

Beje, aš naudoju grotelių FPGA ir ispLever kaip sintezės programos.Tada mes nustatėme, kad yra [FMV Encoding = (arba ne)] savybių systhesis įrankiai, tai reiškia, kad įjungti arba išjungti vieną karšto koduotę?

Thanks very much

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back