Ar šio straipsnio (žurnalas) tiesa?

H

hosein527

Guest
Hy,
Aš apie straipsnį, kad pridėti Šis sekti klausimas.
Straipsnio pavadinimas yra "NAUJI BROADBAND dizainas spausdintos STAČIAKAMPIAI SLOT antena bevieliai taikymai"
Autorius: Wen-Šanis CHEN
Pietų Taiwan University of Technology
Tainan Hsien, Taivanis, RO
Aš Jums pranešti, kad aš įgijo šį Site Article http://www.mwjournal.com/Journa
Jis semms kad figuer 2 "reflexations damageness kurį jos imituoti ir išmatuoti parodyta diagrama
Tai netiesa, nes aš pats rezultatai modeliavimas antena 1 iš dviejų skirtingų programinės įrangos HFSS ir Ansoft dizaineris kuris pirmasis darbų apie Finit elementų metodą bei antrąjį darbų te pagrindas Moment metodą, bet ji buvo kitokia jo rezultatas straipsnyje.
Kodėl šių dviejų programų diagrama skiriasi nuo diagramos straipsnį?

Ką svarbu Azijos mokslininkams nėra autentiška, tačiau rezultatai vis popierius paskelbti.Šie žmonės nežino apie mokslo etikos ir jie skelbia apkrovų jautukai.

Hi Naujokas,
Tai nėra tinkamas būdas padėti!Reikia perskaityti taisykles.

1,0 netinkamą PAŠTAS IR UNLAWS
Negalima skelbti bet kokį piktnaudžiavimą, Rasista, nepadorių, vulgarių, šmeižikiškų, bjaurių, grasinančių, seksualiai orientuotų arba kitos medžiagos, kuri galėtų pažeisti bet kokią galiojančią teisę.

Ar tai gali būti modeliavimo parametrų, kurie lemia skirtingus rezultatus?

Aš esu girdėjusi apie garsaus universiteto prof kurie metų metus paskelbti variantų ta pačia tema ir buvo mirtinas teorinis defektų žurnalo straipsnių.Prireikė dešimtmečių, kad jis būtų išmestas iš ir jis niekada nebuvo mokyti rašyti dar kartą.

Neturi būti kai kurių su modeliavimo parametrus tarp sumodeliuoti ir apie rezultatus skirtumų problemas.
Pateikti rezultatai yra įmanoma kaip aš jau imituoti ir eksperimentavo panašias struktūras, jei ne tas pats.Parašytas po 41 sekundžių:Aš modeliuojamas CST

Visi EM programinė įranga labai priklauso nuo nustatymų ...Deja, jums reikia patirties, kad žinotų, ką keisti ...keisite į kitą programinę įrangą, savo ankstesnės patirties ateina nulis!

labas

I thinck jūsų modeliavimas gali būti nesėkmingas
Prašome rašyti UR modeliavimas disign (su iš rezultato) į hfss
tada aš galėčiau padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back