Apytikslė pagrįstos sistemos Interfacing

H

harish

Guest
Sveiki, aš esu projektavimas Apytikslė kontrolės sistema. Noriu gauti įvesties įtaisas, apdoroti kompiuteriu naudojant Fuzzy Logic ir išsiuntė produkcijos kontrolės įtaisas. Kaip man sąsajos komponentai (įvesties įrenginiu, kompiuterinę programą ir išvesties įrenginys)?

Gerai Gerai jums apibrėžti, ką jūs ketinate kontroliuoti architektūra?. Orai Neaiškus metodą arba kiti ateina tas pats vienintelis dalykas, kad pokyčiai yra kontrolės sistema. Apytikslė approcah jums reikės Tod nustatyti taisykles ir fuzzifying funkcijas ir defuzzifuing funkcijų .. bet hardawre sąsaja priklauso, ką jūs ketinate kontroliuoti .. Ar temperatūra? jo gerai apibrėžtų signalo vertes, kad yra jau atskiras? ir nereikia Analoginė adquisition sąsaja .. Yra išėjimo jungiklis arba motorinės kontrolės? . Taigi visi šie dalykai priklauso nuo to, ką norite kontroliuoti .. Iš kitos pusės tu net nepaminėta, kokią kompiuterinę sistemą norite naudoti įterptųjų sistemų ar kompiuterio .. esmės jūsų prašymas yra pernelyg bendro pobūdžio.!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back