Aptarkite darbo patirtį projektavimo

B

bicave

Guest
Kai šiame forume turi būti profesionalus dizaineris. Ir aš esu naujokas. Leiskite aptarti savo patirtį, kai kuriuos pagrindinius schematiškai pateikti. Aš tikrai tikiuosi išgirsti iš U. Tai labai gražus. Thanks so much!

Sveiki .... Garso bendriesiems ..... priklauso nuo dizaino srityse ir kompetencija .... Manau, kad galite pradėti skaityti temas į savo dominančią sritį skirtingus atsakymus. Nei, bandys laikytis tam tikrų vadovas linijas .... galite spręsti apie žmonių patirtis ..... Leiskite man prisiminti, kad niekas negali turėti patirties everithing. Kiekvienas asmuo turi keletas dalykų, ir mažiau, kiti daugiau patirties, bet jie gali ateiti su ideeas, su šiek tiek light.The poilsio dalykų yra daug darbo jums. Pavyzdžiui, aš ne bandyti pamatyti, kaip patyrę žmonės .... aš tiesiog pabandykite pamatyti, jei jie ateina su gera ideeas (arba sprendimai kažkada). Dėl šios priežasties, aš apreciate theyr padėti. Beveik visų žmonių, kurie ateina su sprendimais turi patirties, bet žinoma, mes galime stebėti, kad kažkada žmonės be patirties rasti labai gerus sprendimus. Todėl mes turime gerbti vienas kitą ir padėti vieni kitiems, kai galima. Mėgaukitės! Gabrielius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back