N
nakt
Guest
Un-tikėtina, bet tai tiesa po matavimo!
Žiūrėti pridedamą, tai yra geležinkelio geležinkelių IN / OUT Opamp nuo SEIKOII.
taškai:
1.0.9V ~ 5.5V Darbinė įtampa
2.0.5uA supply current net 1 / 2 Vsupply galia (vienybės pelnas) ir net 5V tiekimas
3.keli mA Output galimybių
4.Tik vienas lenkas už pralaidumo atsakymą
Bet mintis padaryti tokia ASIC?
Mano klausimai:
1.Koks procesas gali dirbti kaip mažos, 0.9V (0.18u?) Ir tokio pat aukščio kaip 5.5V?
2.Kaip gauti tokios mažos srovės šaltinio ir vis dar gali dirbti kaip mažos, 0.9V?(<0.1uA Manau, pradinio Bias Current)
3.Kaip tai vis dar 0.5uA net 5V tiekimas?
Mano pirmasis klausimas yra toks:
Manau, kad neįmanoma gauti tiek daug rezistorius (už 5V 50M>), naudojant poli sluoksnis nedidelis kauliukai plotas net salicide pašalintas.
Bandžiau naudoti MOSFET daryti modeliavimas naudojant TSMC 0.18u BSIM3 prieskonių modelis, L gali būti toks didelis kaip 2500u (jei W = 0.2u).
Taip, kad neįmanoma naudoti tik vieną PVO į tai, kaip aktyvūs rezistorius.
Taip pat yra problemų dėl fizinių išdėstymas (right?)
Galėčiau reikia atskirti jį daug daug PMOSs susiejant visus vartus į GND ir cascad visas DS.Tačiau nemažiau darbo įtampa, bus padidinta partijomis.
Jei galite, pavyzdžiui Opamp, tada jūs ekspertų!
Any idea?Įdomus!
Sveiki prisijungti prie diskusijos!
Žiūrėti pridedamą, tai yra geležinkelio geležinkelių IN / OUT Opamp nuo SEIKOII.
taškai:
1.0.9V ~ 5.5V Darbinė įtampa
2.0.5uA supply current net 1 / 2 Vsupply galia (vienybės pelnas) ir net 5V tiekimas
3.keli mA Output galimybių
4.Tik vienas lenkas už pralaidumo atsakymą
Bet mintis padaryti tokia ASIC?
Mano klausimai:
1.Koks procesas gali dirbti kaip mažos, 0.9V (0.18u?) Ir tokio pat aukščio kaip 5.5V?
2.Kaip gauti tokios mažos srovės šaltinio ir vis dar gali dirbti kaip mažos, 0.9V?(<0.1uA Manau, pradinio Bias Current)
3.Kaip tai vis dar 0.5uA net 5V tiekimas?
Mano pirmasis klausimas yra toks:
Manau, kad neįmanoma gauti tiek daug rezistorius (už 5V 50M>), naudojant poli sluoksnis nedidelis kauliukai plotas net salicide pašalintas.
Bandžiau naudoti MOSFET daryti modeliavimas naudojant TSMC 0.18u BSIM3 prieskonių modelis, L gali būti toks didelis kaip 2500u (jei W = 0.2u).
Taip, kad neįmanoma naudoti tik vieną PVO į tai, kaip aktyvūs rezistorius.
Taip pat yra problemų dėl fizinių išdėstymas (right?)
Galėčiau reikia atskirti jį daug daug PMOSs susiejant visus vartus į GND ir cascad visas DS.Tačiau nemažiau darbo įtampa, bus padidinta partijomis.
Jei galite, pavyzdžiui Opamp, tada jūs ekspertų!
Any idea?Įdomus!
Sveiki prisijungti prie diskusijos!