apskaičiuoti talpos ir 8051

K

Keila

Guest
HI;
Aš naudoju 8051 mano projektą.Knygose ji teikiama naudoti 33pico farads kondensatoriai ne 11,0592 MHz crystal.Mano abejonės, todėl tik mes naudojame 33pf ne generatorius cant mes naudojame kondensatoriai kitos vertės?Ir jeigu taip, kaip rasti, kad 33 pf tinka ypač dažnumo?bet būdas rasti kiek talpos reikia?

Citata:

Jei dėl DIG stiprintuvas yra paprastas inverterių, pavyzdžiui, 8051, vartotojas gali pasirinkti vertės CX1 ir CX2 tarp 20 ir 100 pF, priklausomai nuo to, ar pradžios laiko arba dažnio stabilumo yra daugiau kritinius parametrus ir specialią paraišką.

Iš esmės, ieškoti apkrovos talpos ir kristalai, nurodyta specifikacija.Dažnai vertė yra 18pF ir tai paprastai Ž dėl įvairių kristalų ir dažniai.

Dviejų kondensatorių rodomas serijos (vienas pirštas vienas yra įžemintas) visoje krištolas.Jų talpos, pridėjus visas Noklīdis talpa turėtų būti lygi apkrova talpos ir kristalai.

Taigi, 33pF / 2 = 16.5pF iš dviejų dangteliu, į kurį įtraukti keletą pF už Noklīdis talpa ir gauti kažką labai panašus į reikiamą 18pF.

Šie kondensatoriai yra naudojami siekiant užtikrinti oscillation.Vertė nėra kritinė.Bet koks vertės nuo 15pF į 40pF galima padaryti (22pF į 30pF rekomenduojama).Kartais tai veikia net be kondensatoriai - buvimo talpa yra pakankamai didelis, kad pradėti oscillation.

ačiū visiems, kurie pasidalino savo idėjas.
Aš 18 pf ir kai lentos ji veikia ir kai kurie jo ne taip ir naudojamos mažiau vertė 10pf tai geriau, bet taip pat suteikia pradėti problemą.jiems negali iškelties mano kodas.Aš pašalinti abu dangtelius darbo.
Bet aš turiu naudoti kepurės kaip filterbed.

Tai nėra garso dešinėje.Šis generatorius turi tuos kondensatorius.
Norėčiau patikrinti atidžiai kristalai, kad įsitikintų, jog jie yra lygiagreti Rezonansinis kristalai ir jie nebuvo pažeista (sulaužytas).Jei jie AT-juostos kristalų, jie gali būti lengvai Sulaikyta.Tokiu atveju, aš įdiegti 33pF kepurės, tačiau nuo išėjimo iš generatoriaus į kristalai Norėčiau prijungti rezistorių.Paprastai keli šimtai omų turėtų pakakti.(Iš esmės, rezistorius vertė turėtų būti lygi impedanso, Om, vienos iš 33pF kepurės į kristalai dažnis).

Su HC-49 AT-Iškirpkite kristalai, turi turėti jokių problemų veikia su 33pF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back