Apskaičiuojant įterpties nuostoliai optinių sujungimo

T

Taymur_apece

Guest
hey i norite apskaičiuoti įterpties nuostoliai optinio sujungimo lazerių ir moduliatorius ... gali u PLZ help me teikiant bet kokį įterpties nuostoliai lygtis? gali u PLZ Taip pat pasakyk man, kas yra veiksnių, turinčių įtakos įterpties nuostoliai? aš žinau, kad absorbcijos prisideda įterpties nuostoliai ... PLZ help me su informacija .. man reikia labai blogai

Sistemoje lygiu, įterpties nuostoliai turi būti mova nuostolių nuo lazerio į moduliatorių, įterpties nuostoliai iš moduliatoriaus pati. Be to, turėtumėte tikėtis 3dB daugiau kaip moduliatorių paprastai šališkumo ne kvadratūrinės (-3dB iš didžiausią galią) taškas sujungimo taikymą. Nuostoliai daugiausia yra gaunami iš bangolaidyje sklidimo nuostolis (įskaitant absorbciją, scatting, nuotėkio), sukabinimo nuostolis (tarp bangolaidyje arba pluošto), priklauso nuo to, kokios moduliatorius jūs naudojate.

mano moduliatorius electroabsorption moduliatorius (EAM) .. ir jis yra pagamintas su lazeriu ... ir aš naudoju Kvantinė vielos EAM .. aš noriu surasti įterpties nuostoliai ne tarp lazerio ir FID sankryžos ... jei ir turi bet lygtis ar žurnalo ar dokumentą, susijusį su šio PLZ suteikti man ... aš blogai reikia ji :((([ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Rašyti Pridėtinė 03:27 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 02:33 ----------[/SIZE] [/color] ir tada, kaip bus i skaičiuoti scatterin, nutekėjimo, sukabinimo nuostolių ... Aš jau apskaičiuojama sugerties nuostoliai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back