Apsaugos diodas tarp relės DS_1E

K

Korn find

Guest
Sveiki, aš naudoju Miniatiūriniai DS1E SPDT Relės mano grandinė ir nori apsaugoti grandinė su apsaugos diodas tarp relės. Kiekvienas relės turi skirtingus perjungimo įtampų ty 3.3V, 5V ir 18V wrt GND. Dabar, kas turi būti diodo įtampa? Ar jis turėtų būti kaip 3.4V, 5.1V ir 18.1V visoje atitinkamos relės? ar galėčiau naudoti bet kokią bendro įtampos diodas (tarkim 5V) visose šiose relės? Ar jis turėtų būti Šotki arba reguliariai diodas yra ok? Ačiū, Kf

Darant prielaidą, kad diodas yra užgniaužti atgal EML, jis paprastai yra ne atlikti tai kiek ji gali atlaikyti relės darbo įtampos, PIV reitingas nesvarbi. Diodas atlieka trumpai kaip relė yra de-įtampos ir magnetinio lauko žlugimo ritė gamina atvirkštinio įtampos per savo ryšius. Diodas bus pakaba įtampos Vf kuri paprastai yra apie 0.6V už silicio diodas. Jei tokių mažų relės atveju galite naudoti beveik bet kokia maža signalo arba maitinimo diodas pvz 1N4148. Yra specialias aplinkybes, jeigu nuo Šotki ir signalų diodai derinys yra naudojami visoje relės ritė, bet nemanau, kad jie taikomi jūsų padėtį. Brian.

Dauguma žmonių naudoja paprastą laisvosios Wheeling diodas. Vardinę įtampą, turi būti didesnė nei maitinimo šaltinio įtampa, tačiau tai nėra kritinė. Galite naudoti 1N4148 ar panašių SMD prietaisus. Jei labai greitai relės laida yra skirti, galite prijungti visus nemokamai Wheeling diodai į aukščiausią maitinimo įtampa, jei atitinkamos relės vairuotojai turi pakankamai įtampa. Nors relės daugiausia lėmė tranzistorius bendro emiterio / šaltinis grandinės, galite taip pat naudoti bendrą kolektoriaus kontūro - be laisvos Wheeling diodas.

Dėkoju jums visiems. Nuo ritės įtampa būtų 5V, aš planuoju naudoti 1N400x diodas visose šiose relės. Vilties that's ok. Ačiū, kf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back