apkrova turi būti didesnis nei išėjimo tariamoji varža - kodėl?

A

arefeidi

Guest
Labas,
I've got imtuvas, kuris Miksai nustatantis 1GHz signalas ≈ 100kHz.Imtuvas turi du išėjimai (differentially, 180 ° fazės poslinkio), kurie abu turi išėjimo varža 65Ω.Jei imtuvas lape jis sako: "Loading atsparumas kiekvienos produkcijos (vieno cokolio) turėtų būti didesnis nei 300Ω užtikrinti visišką pelnas".

Dabar aš sužinojau, kad visada išėjimo pilnutinė varža turi atitikti apkrovos varža ne gauti atspindžiai ir gauti maksimalią galią prie pakrovimo varža.Tad kodėl viskas skiriasi čia, kodėl pakrovimo varža turi būti daug didesnis nei mano išėjimo pilnutinė varža?Ačiū už visus atsakymus!

Ką jūs paminėtas yra galia rungtynės ...Tokiu atveju išvesties pilnutinės varžos ir apkrovos, turi būti suderintos taip, kad maksimali galia yra pateikta apkrovos ....tiesiog mano išėjimo pilnutinė varža ir apkrovos metu kaip ginklų įtampos daliklis ir tada rasti maksimali galia pristatyti diferenciacijos ir kitų dalykų žinosite .....

bet dėl įtampos padidėjimas atveju
Jūs turite pamatyti išvesties pilnutinės varžos ir apkrovos ginklus įtampos daliklis, taigi, jei apkrova didesnė nei išėjimo impedanso tada jis gauna daugiau įtampos tarp jos ....

Thanks for your help, I think I got it now!

Dėl žemų dažnių ir trumpo kabeliai atspindžiai ir tt yra tikrai ne problema, todėl neturi galios atitikimas yra reikalinga.Dar negalvojau apie tai - tikriausiai aš du labai RF Daiktai pastaruosius mėnesius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back