Apkapoti Sin TCXO

E

ericz

Guest
Kiekvienas žino tokių TCXO naudoja?

Koks yra geriausias būdas sustiprinti nukirpti nuodėmė TCXO?(Op Amp? BJT? Atsižvelgti į

tai, kad mes kalbame apie didelį signalas 0.7Vpp ir BW).

Jei kas turi tam tikrą informaciją apie tai prašome pasidalinti ja su manimi, medžiagos ir forumas.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Can anyone tell me please, kur galėčiau rasti informacijos, pagal paskirtį, arba nieko, padeda suprasti apie nukirpti sine ...

Linkėjimai,

Na .... per pastaruosius kelis mėnesius laive buvo gauti kai absurdiška klausimus, pavyzdžiui, "kaip kurti aukštos energijos gun", "Mano PLL neveikia, ką tai reiškia" ir tt!Jūs klausimas yra gana išsamus, kad plakatų negali būti pasirengęs reaguoti, jei jie nežino, ką klausdamas.Tiksliau, jūs nemini veikimo dažnio, kuris yra pagrindinis tiek info reikia amatų atsakyti.Plakatai turi po tiek pat informacijos, kaip galima daugiau informacijos apie savo problemą, ir jie gaus geresnį atsaką - ypač, jei anglų kalba yra 2. kalba ir gali būti, kad aišku, ką tu prašai.

Aš spėti, kad tu kalbi apie žemo dažnio virpesius, ir duoti jums pasiūlymą.AC pora ACT CMOS vartai, kaip HEX INVERTER, kad osciliatorius.Jūs AC pora su serijos kondensatorius tarp generatoriaus išėjimo ir įėjimo vartų, lygiagrečiai su varža paskirstytojas DC lygio.Varžą daliklis yra 1K tarp maitinimo ir įėjimo vartų ir tarp įėjimo vartų ir žemės 1K kitą.Jūs greičiausiai gali gauti 3 V pp sūpynės prie vartų gamyba.

Ačiū už patarimus ir aš pridėti daugiau informacijos apie savo prašymą.

Mano tikslas yra pagerinti etapo triukšmas Kompozitorius ir tai galima padaryti naudojant TCXO

su nukirpti sinusinės bangos formos.Nukirpti sine Spektrinis domenas yra

kelios harmonikos (Mano TCXO yra 40 MHz, nukirpti sinusas).

Noriu papildyti šio Apkapoti sinusinės bangos formos amplitudės ir aš woundered

kaip tai daryti (amplitudė aš dabar yra 0,5 Vp-p ant 0.5V DC) ir man reikia

0,8 Vp-p amplitudė.

Kalbant apie klausimą "kaip tai daryti":

1.Naudojant Operational Amplifier?(Atsižvelgiama, kad stiprintuvas GBW yra ribotas)

2.Naudojant Bendras kolektorius stiprintuvas (buferio)?

3.Kaip mes galime pašalinti Kiti Harmonic Grįžti?(tarkime, kad

Apkapoti sine sudaro 20 harmonikos ne padauginti iš 40 MHz ir aš naudoju

bendraašius kabelius prijungti prie buferio išėjimo ir įėjimo CLK 10 kOhm 10 pF Impedan => kai harmonikos sugrįš taip, kaip galėčiau ją panaikinti?

I can't put serijos 10 kOhm rezistorius nuo 1mA dabartinę bus sunaikinti signalas).

Ačiū.

Phase triukšmo 74ACT04 HEX INVERTER tikriausiai -155 dBc / Hz nuo 1 kHz ir ne kompensacijos.Kad nėra pakankamai geri?Jei naudojate skaitmeninį PLL lustas, tai tikriausiai geriau nei Clock Input pin's etapo triukšmas, kurį jūs turbūt ketiname padalyti nustatytos toliau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back