Apie Xilinx Virtex2 Pasaulinis laikrodis Kaisčiai

P

PeterChow

Guest
Labas
Turiu problema per mano dizaino procesas, yra apie Virtex2 pasaulio laikrodis kaiščių.
Į tai specifikacija yra išraiškos taip:
-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

Pagrindinis (GCLKP) ir antrinės (GCLKS) Laikrodžiai trinkelės neturi santykiaisu P pusėje ir N-side Diferencialinė laikrodžio sąnaudos.
Bankuose 0 ir 1, GCLKPatitinka N-pusės, ir GCLKS atitinka P pusėje Diferencialinė laikrodžio sąnaudos.
Bankuose 4 ir 5, tai korespondencija yra atvirkštinė.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------
Dabar aš turiu gauti Diferencialinė laikrodis produkcijos (signalai: lvpecl_clk_n ir lvpecl_clk_p) iš Virtex2, taip, kaip man reikia prijungti Diferencialinė smeigtukai? Aš sumišęs su išraiškos.
Tarkime, jis Bank0, diferencinis signalas lvpecl_clk_n turėtų būti GCLKP arba GCLKN?

AčiūParašytas po 26 minučių:Aš bijau, aš padariau klaidą, kai jis naudojamas kaip pasaulio laikrodis kelias, kryptis pasaulio laikrodis Kaisčiai input.So jei aš noriu į LVPECL Diferencialinė laikrodis iš jų, jie gali tiesiog būti žiūrima kaip normalus IO pins.So į P pusėje kaiščių turėtų būti susiję su P pusėje signalas, ir taip N pusės kaiščių ir signals.It yra? Ačiū.

Tai painu.Ar galima supaprastinti savo klausimą?

Su LVPECL produkcija, nemanau,
kad ji yra svarbi, jei jo laikrodis, ar ne, arba kuri pora kaiščių pasirinkti.Galite naudoti pasaulio laikrodis kaišteliai kaip bendrosios paskirties rezultatų.Ar jums atrodo, nieko blogo tiesiog instancija yra OBUFDS_LVPECL_33, tada prijungimą prie norimos poros kaiščių?Kaip tai Verilog 2001:

Kodas:

modulis viršų (Inp, Inn, OUTp, OUTn); / / prietaisas 2v80-4-cs144

(* LOC = "B6 *) įvesties Inp;

(* LOC = "C6" *) įvesties INN;

(* LOC = "D7" *) produkcijos OUTp;

(* LOC = "A6 *) produkcijos OUTn;

viela duomenis;IBUFDS_LVPECL_33 in1 (. I (INP). IB (INN). O (duomenys));

OBUFDS_LVPECL_33 out1 (. I (duomenys). O (OUTp). OB (OUTn));

endmodule

mane taip pat manau, kad galima naudoti bet porų smeigtukai, palaikančių standartinis, kad jūs galėtumėte panaudoti.Jums reikia atsargiai naudoti xxp ir xxN kaiščio vairuoti teigiamų ir neigiamų eilutę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back