Apie vidaus tiekimo DC-DC?

N

newhand

Guest
Hi guys:
Aš tiesiog noras dalyvauti DC-DC projektas, nes įėjimo įtampa yra didelė, nei 15V ir mūsų procesas yra apie 5V CMOS procesu, todėl reikia parengti vidinio reguliatoriaus kaip tiekimo grandinė.
Bet reguliatorius, aš nežinau, kaip spręsti jų specifikacijos, pavyzdžiui, pralaidumo, produkcijos dangtelį, paleidimo laiko vertę?
Ar kas nors kada nors pasiekti to paties kaip man sunku?

Tai nebuvo labai sunku.Just do reguliatorius, kurio galia mažesnė kaip 5V patenkinti procesas.Be to, reguliatorius turi turėti pakankamai srovės tiekimo visa tai viduje.Jei nusprendėte išėjimo įtampa ir srovė pajėgumų reguliatorius tada kurti, kad reguliatorius bus lengva.Jūs galite juostos atotrūkis struktūrą geriau TC.Nepamirškite pradėti už reguliatoriaus, nes tai labai svarbu.

Hi harrytrinh:
Žinau, kad reikia reguliatoriaus (<5V Output) mano vidaus pasiūla vidinis circuit.But Ar kada laikoma, kad kiek ir reguliavimo juostos plotį, ir koks didelis yra kap jums kils reguliatoriaus išėjimo, ir turėtumėte užtikrinti, kad, kai persijungia, undershoot ir viršijimą bus acceptable.So Kaip jums spręsti šias problemas.?

Atsiprašome, kitas klausimas, jūsų procesas 5V CMOS procesu, kas tada procesas, kurį galite naudoti dizainą reguliatorių, kuris turėtų 15V input, ačiū!

5V CMOS, tačiau kai kurie aukštos įtampos įtraukti į šį procesą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back