Apie Timequest laiko analizatoriaus

T

trupesh.vasoya

Guest
kaip naudotis timequest laiko nustatymo analizatorius įrankis, prašome kas nors gali man pasakyti apie tai, bet paprastas būdas arba mėginio pavyzdys, kad, aš negaliu suprasti apie naudojamų suvaržymo prašome padėti man .... Ačiū

Čia yra paprasta pamoka, aš manau, gali padėti jums: Ačiū.

Ačiū hairo, jos tikrai naudinga man, bet mano reali problema yra, kurių būklė mes turime nustatyti tai suvaržyti laiko timequest analizatorių, ir, pavyzdžiui, kai montuotojas nesugeba tinka ant prietaiso dizainas (FPGA), ir mes turime naudoti timequest rinkinį, sunkumų .. Palaukite, kol atsakas teigiamas ar neigiamas .. Ačiū,

montuotojas nepavyks, kad tilptų ant prietaiso dizainas (FPGA), ir mes turime naudoti timequest nustatyta, kad suvaržyti
Kaip tai įmanoma, naudoti laiko apribojimus, naudojant timequest jeigu tas dizainas neatitinka konkretaus įrenginio? Aš nesuprantu. Jeigu dizainas netelpa tam tikrą LPLM įrenginiu, tada mes tiesiog pakeisti į didesnę LPLM įrenginiu. Ačiū.

Taip, jūs visiškai teisus, iš tikrųjų man buvo šiek tiek supainioti šioje temoje taip ...., pagaliau aš žinau apie timequest laiko analizatoriaus. Ačiū už pagalbą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back