Apie RS 232

H

hassana

Guest
Kaip sukurti paprastą grandinės ir RS 232 sudėtyje yra du tranzistoriniai pirmasis yra perduoti, o antrąjį dėl recieveing duomenimis, užuot naudojusi (RS 232 IC)

Gauti duomenis, yra paprastas: naudoti rezistorius ir atvirkštinis poliškumas diodas tarp RX linijos ir pagrindo RX tranzistorius ..Supirkėjo yra OC išėjimo ..

Perdavimas reikia ir - įtampa: kur jūs ketinate gauti jų?
Vienas tranzistorius bus ne darbas ..

Ne tinkamai RS232 įtampos, tačiau visi serijos uostų I've tried realiai dirbti su 0/5V.Aš susieti PICs kompiuterių serijos uostuose nieko, bet pora varžų ir diodų.

IanP rašė:

Gauti duomenis, yra paprastas: naudoti rezistorius ir atvirkštinis poliškumas diodas tarp RX linijos ir pagrindo RX tranzistorius ..
Supirkėjo yra OC išėjimo ..Perdavimas reikia ir - įtampa: kur jūs ketinate gauti jų?

Vienas tranzistorius bus ne darbas ..

Daugeliu atvejų kompiuterio COM prievadas priims 0-5V signalas.
Tai yra gerai, bet jei produkcijos (Tx eilutė) negamina / - lygiai pagal RS-232 standarto, tiesa, RS-232 prietaisus nepriima šio signalo ..
Skaityti apie RS-232 standarto, tai ca. / -3 Iki / -25 ..

Trumpuose atstumuose (3m ar taip), paprastai du inverterių vartai (74HC14 ar net 74HC04) bus atlikti darbą.
Naudokite 47-100kΩ serijos su įvesties ir "gavėjo" ir 220-330Ω serijos su "siųstuvas".
Tai veikia, nes imtuvų tikrosios RS-232 siųstuvų taip pat yra riba apie 2.5V.Taigi, jei diskas su 0-5V, jie gaus teisingai.
Jūsų imtuvas bus varoma bent 5V (teigiama) ir didelis rezistorius serijos su jo indėlis bus apriboti dabartinę per vidaus Vcc ir GND diodai, kai įėjimo įtampa yra /-12V.

Iki šiol aš ne vienas RS-232 įtaisas, kuris negali dirbti su šia priemone.Tai įmanoma, kai kuriuos naujesnius laptopów interpretuos jūsų 0V prastovos produkcijos kaip "atjungtas kabelis", bet grandine yra paprasta ir nebrangi, kad pateisintų savo naudoti net tai įmanoma nepatogumus.

Aš bandė su kitomis CMOS prietaisų, tokių kaip vynai's, tik naudojant varžai minėta.Bet aš rekomenduoti inverteriais, nes invertuotojo signalo jums (nereikia jo programinė įranga), ir tada jos suteikia papildomą apsaugą: jūs turėtumėte gauti laikinas dėl linijas, pirmosios gauti sugadintas yra vartai, ne PIC.
Kalbant apie perdavimo, yra 12V Abipusius TVS kiekvienoje eilutėje taip pat yra labai rekomenduojama.

hassana rašė:

Kaip sukurti paprastą grandinės ir RS 232 sudėtyje yra du tranzistoriniai pirmasis yra perduoti, o antrąjį dėl recieveing duomenimis, užuot naudojusi (RS 232 IC)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back