APIE PROJEKTO APSAUGOTI

T

TERRYWU3

Guest
Dear all:
Noriu rasti sprendimą apsaugoti savo aparatūros ar Firmware
Būdais galiu nuomone, yra trys:

1.Ištrina SSD ŽENKLAS
2.SET APSAUGOTI KADA Burning MANO procesoriaus
3.ADD PATIKRINKITE KODEKSO MANO PROGRAMA

BET IIT nėra labai gera idėja
PSO gali mokyti ME SANTYKINĖS INFORMACIJA
ARBA Ar šios rūšies CHIP .... man

Tikrai THANKS AGAIN!
MANO EMAIL: terrywu3 (at) yahoo.com ^ _ ^

Max TERRYWU3,

tai priklausomai kokia jūsų HW tiksliai darai.Pašalinti etiketės lustai nėra gera idėja: Jei kas nors atrodo Jūsų spausdinti jis gali įsivaizduoti, ką dalys naudojamos (jis
bus tik reikia daugiau laiko).Apsaugos CPU daugiausia saugus.A checkcode (jei įmanoma) yra geriau.
Ką manote apie įgyvendinant visą dizaino didelis FPGA / CPLD ir užtikrinti jos?Kadangi yra (beveik) jokių dalių savo laive, būtų labai sunku pamatyti, ką jūsų HW nėra.

Iki

Wymaż partnumbers nėra veiksmingos, nes vienas dar gali juos matyti pagal specialią apšvietimo sąlygomis po 1mm paviršiaus pašalinti.Nustatykite apsaugos mikrokontrolerów geriau.Naudojant FPGA ar CPLD yra susijusi tik saugūs, kai nereikia naudoti serijos promenadzie nes serijos srautą galima perskaityti.geriausia yra naudoti procesoriaus / logiką, kuri leidžia pernelyg apsaugos ar pan.

Štai keletas įdomių skaitant apie Kopijuoti apsaugos Šiuolaikinės mikrokontrolerio ir kaip pažeidžia apsaugos nuo kopijavimo.

Copy Protection Šiuolaikinio mikrokontrolerio:
www.cl.cam.ac.uk/ ~ sps32/mcu_lock.html

Užpultas saugumo Šiuolaikinės mikrokontrolerio ir Galimi pajėgos (PhD thesis, pagal vystymąsi):
www.cl.cam.ac.uk/ ~ sps32/mcu_sec.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back