Apie Pločio tarpas stabilumas

L

linxiang0431

Guest
Labas visiems, prašau, kas nors man parodyti tikslią kilpa pelnas ir tvirtinimo grandinė?Ir kaip talpa gaminti lengvųjų Pusė Lėktuvų nulis? [/ Quote]
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas
Trasa buvo išsiųstas ...turite žinoti, kad jis turi dvi kilpos

viena turi ir teigiamų atsiliepimų.
antra turi neigiamų atsiliepimų.Aš Siekiant UR cicuit būti stabilus ...neigiamas kilpa turi dominuoti virš teigiamas tiek naudos ir palaipsniui skirtumas.

Kuris yra virš visų linijos turėtų būti reglamentuojamas neigiama kilpa.

Norėdami patikrinti UR grandinės stabilumą pertrauka linijos ne nuo Opamp produkcijos ir įkelti jį panašus pakrovimą, kaip turi būti uždarytos linijos atveju.

dabar tik švirkšti theac signalą į viršutinį PVO vartų ir patikrinti linijos pelnas ir fazių skirtumo nuo Opamp produkcija.

Šis ciklas padidėjimas vienija bendras poveikis teigiamas ir neigiamas kilpas.

tikiuosi, kad tai suteikia ir kai suprasti kas ir kaip ...

Jūs teisus, kilpa gali būti stabilus pelnas neigiamas linijos visada dominuoja nebent etapas priešingi.Ką aš jaučiu painioti yra modeliavimo rezultatai rodo, yra LHP Zero gaminamas talpos, bet aš negaliu paaiškinti skaičiavimu.

Ji gamina LHP nulis ...

jos vertė yra apskaičiuojama pagal formulę 1 / (R1 | | R2), kai R1 ir R2 yra viršutinio ir apatinio varžomis į kairę filialas.

Bet nulis suranda neigiamai linijos, jis gali tiesiogiai paveikti bendros linijos pelnas?

kodėl gi ne?Nulis vaidina savo vaidmenį stablizing neigiama kilpa ...ir norite, kad jis būtų labiau satble kaip teigiamas ...tiesa?

ir leidžia kalbėti požiūriu Poz ir pelnas neg ...tiesiog prisiimti abi linijos yra stabili save ir amp pelnas yra mažesnis nei Kontr. (turi būti manau)

taip Opamp tiesiog suming iki viso poveikis ...Taigi, kas kada nors yra ten dvi linijos bus rodomas bendras atsakas (iki kai kurių iš jų atsisakyti viena kitai)

tiesa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back