Apie pin fotodiodo projektavimo optiniai vatmetro

N

news

Guest
Pracodawcy podczas rekrutacji coraz częściej utwierdzają się w wyborze, korzystając z serwisów społecznościowych.

Read more...

anyway, tikrai mano galutinis metų projektą yra suprojektuoti nebrangias optinės vatmetro ... Ar galiu naudoti pin fotodiodo, palyginti su fotodiodo .. kas yra privalumas tarp jų? visus pasiūlymus dėl pin fotodiodo galiu naudoti? bet kokia nuoroda? jei i naudoti Multi Mode Fiber Optic .. kaip apie jungtys, kad galėtumėte susisiekti su pin fotodiodo .. bet idėja .. ar kur aš galiu kreiptis į .. ir bijau regos šaltinio bangos ilgis, tai pasakyti apie optinės spinduliuotės galios matuoklio tikslumas .. galiu susiaurinti savo taikymo sritį 850n? jei noriu atidaryti savo taikymo sritį 850n, 1310nm ir 1550nm .. tai įmanoma .. kaip bijau grandinės dizainas .. tai bus sudėtinga? bet kokia nuoroda i galima padaryti apie tai .. pin fotodiodo veikia kaip įtampos šaltinio, taip pat srovės šaltinio, atsižvelgiant į krintanti šviesa, kurios bangų ilgio diapazonas. Esamą matavimo pageidaujama nuo išėjimo srovės pokyčius tiesiškai krentančios šviesos galia. Įtampą, tačiau pokyčiai logaritmiškai su krentančios šviesos galia .. prieš man prisijungti prie IPS (pastatyta / D Converter) .. man reikia daryti imtuvas grandinė tai? Ir šalia, kad man reikia papildyti ir filtro signalas izzit .. bet schema projekto nuoroda?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back