Apie pin fotodiodo projektavimo optiniai vatmetro

T

theenes

Guest
Bet kokiu atveju, iš tikrųjų mano galutinis metų projektą yra suprojektuoti nebrangias optinės vatmetro ... Ar galiu naudoti PIN fotodiodo, palyginti su fotodiodo .. kas jiems pranašumą tarp? bet kokį pasiūlymą dėl pin fotodiodo galiu? bet kokia nuoroda?
jei aš naudoju Multi Mode šviesolaidžio .. kaip apie jungtimis prisijungti prie pin fotodiodo ..
bet idėja .. ar bet kur galiu kreiptis į ..
ir bijau šaltinio bangos ilgį, regos, tai pasakyti apie metrui tikslumo optinės spinduliuotės galios .. galiu susiaurinti savo taikymo sritį 850n? jei noriu atidaryti savo taikymo sritį, 850n, 1310nm ir 1550nm .. tai galima .. kaip bout grandinės dizainas .. tai bus sudėtinga? bet kuri nuoroda aš galiu padaryti dėl jos ..

PIN fotodiodo veikia kaip įtampos šaltinio bei srovės šaltinio, atsižvelgiant į krintanti šviesa, kurios bangų ilgio diapazonas.Esamą matavimo pageidautina nuo išėjimo srovė kinta linijine su krintanti šviesa, jėga.Įtampą, tačiau pakeitimai logaritmiškai su krintanti šviesa galia .. prieš man prisijungti prie PIC (pastatytas A / D converter) .. man reikia daryti imtuvas grandinė tai? Ir šalia, kad man reikia papildyti ir filtro signalas izzit .. bet dizainas nuoroda schema?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back