apie pic ir avr

E

electron_boy

Guest
labas

i ve dirbo su 8051, kaip perkelti kitų MCU s.yra pic yra geras pasirinkimas. jei taip, tai kokios pic serijos i gali pradėti.kaip apie avr ir rankų perdirbėjai.

Jei turite galimybę pasirinkti, tai geriau pereiti į rankas, pavyzdžiui LPC21xx.Jie
artėja prie 8-bit dalių kainos ir yra gerokai galingesnis.
Nors Philips dokumentai yra labai toli nuo idealų, bet yra daug gerų diskusijų forumuose, kur galima rasti atsakymus į labiausiai rūpimus klausimus.Norėdami pradėti su KIO galiu rekomenduoti www.keil.com.Jie labai gražūs ir pigiuose vertinimo lentos ir laisvas vertinimo projektavimo programinės įrangos.

Varuzhan

LabasAš dirbau su abiem PICs ir AVRS, aš ką AVRS yra galinga
kaip PICs kai kuriais atvejais, bet PICs turi daug galingų funkcijų pažengusiems programuotojams ir mikroschema rėmė vartotojų IPS tiek galingas kaip Atmel.
Manau, kad jei dirbo su 8051, galite lengvai pereiti į AVRS.galite iš pradžių parašyti surinkimo programos AVRstudio, kad galima atsisiųsti iš atmel svetainėje.Tada galite pereiti prie C programavimo kompiliatoriuose kaip codevision ir imagecraft.Programuotojo yra STK200 kad lustu programuotojas.masoud

vdaniel rašė:

Jei turite galimybę pasirinkti, tai geriau pereiti į rankas, pavyzdžiui LPC21xx.
Jie

artėja prie 8-bit dalių kainos ir yra gerokai galingesnis.

Nors Philips dokumentai yra labai toli nuo idealų, bet yra daug gerų diskusijų forumuose, kur galima rasti atsakymus į labiausiai rūpimus klausimus.
Norėdami pradėti su KIO galiu rekomenduoti www.ke * il.com.
Jie labai gražūs ir pigiuose vertinimo lentos ir laisvas vertinimo projektavimo programinės įrangos.Varuzhan

labas
į rinką šiandien yra daug MCU turima kad ženklas tam tikrą rinkos segmentą, yra 8bit, 16bit ir 32bit MCU.

Iki šiol dėl 8bit rinkos PICMCU yra lyderė becaue ją naudoti Harvardo architektūra arba RISC dauguma ji tik 35 instrukcijos, palyginti su savo klasėje kiti daugiau nei šimtas.

Aš sutinku, labai sunku rasti mažų kiekių Philips dalys.Tačiau pradedant šiandien hobis problemų su 8-bit
ain't wise.Jūs mokate, mažiau nei 10 JAV dolerių už 32 bitų lustą ir turi neribotas galimybes eksperimentuoti.The $ 1-2 8 bitai turi prasme, jei tai projektavimo didelėms gamybos.
Kitas šaltinis pigaus 32-bit ginklais ATMEL.
Varuzhan

Turiu patirties su IPS, kad su AVR mikrokontrolerių.Yra didelis pasirinkimas įvairių IPS's; jie gerai suprojektuoti periferinės, aukštos dabartinės gamybos uostų ir jie atsparūs elektromagnetinių trukdžių.Labai svarbus privalumas yra sarginis šuo, kuris negali būti išjungta programinės įrangos.Tačiau IPS architektūros serga ypač PIC12, PIC16 ir PIC17 šeimos.Jie nėra skirti aukšto lygio programavimo kalbos.Žinoma yra C kompiliatorius PIC12, 16 ir 17 šeimų, tačiau kodas generuojamas didelis ir unefficient.PIC18XX šeimos pagerėjo architektūros vis dar toli nuo tobulumo.
Kai kurie vynai įtaisai turi galimybę prijungti išorinį atminties dydis iki 2MB.
AVR mikrokontrolerių turėti architektūros sukurta aukšto lygio kalbomis.Writting programinė įranga nėra sunku, net jei rašyti savo programas Asemblerio kalba.AVR turėti galingą instrukcijų rinkinys, daug geriau ir turtingesnė nei PICs.Kad nutraukti Vektorius yra priskiriama kiekvienam periferinių vieneto priešingai PICs prietaisus, kai jūs turite tik vieną Pertraukties vektoriaus (PIC12, 14, 16, 17) ir dviejų Vektorius PIC18 prietaisai.Tai daro programinė įranga veikia greitis ir užima daugiau atminties.

Labas

Yra daug aspektų, teigia maždaug už PICs ir vars, greitis, architektūra, mokymosi šlaito, prieinamumą, plėtojant programinės įrangos, programuotojai, ir kainos.

Jei ieškote greitis tada tikrai eiti vars, jie paimti, vykdyti, ir sukurti rezultatas nurodymas vieno takto ciklą, todėl yra nustebinančiame daug greičiau nei PICs kad padalinti originalus laikrodis keturi.A IPS runing ne 4MHz laikrodis, yra tai, runing at 1MHz greitis viduje, ir "AVR veikia 8MHz laikrodis, tikrai veikia 8MHz ....

Architektūra PICs tiek vaikinai jau sakė, nėra orientuota į aukšto lygio kalbų, ir thats a bad grąžinimo dėl didelių kodas generuojamas dauguma aukšto lygio kompiliatorius PICs, ar mazgas yra sukurtas bazinis arba C kompiliatorių, vis dar toli nuo to raštu orginally į surinkimo.Atmel teigia, kad jie sukūrė AVR architektūra atlaikyti aukštą languanges bendradarbiaujant su IAR, kad per plėtros dienų AVR serijos, inžinieriai Atmel ir IAR dirba lygiagrečiai develp AVRS.Bet apskritai, dauguma 8-bit RISC MCUs yra robotas reiškė eiti bet aukšto lygio kalbų, iš esmės, todėl mes galime paprašyti Atmel kiek jų 8-bit RISC processros copatible su aukšto lygio kalbomis.Net jei jie AVRS gerai suprojektuoti būti suderinamas su aukšto lygio kalbų, vis dar yra gerai žinoma profesionalių inžinierių, kad geriausias būdas gauti viską iš PICs arba AVRS yra naudoti savo gimtąją Surinkimo rinkinys!

Norėdami jums įsivaizduoti, kaip greitai mokymosi linkę dėl PICs yra, aš turiu išmokti PICs programavimo dvi savaites tik ir pradėjo kurti projektus PICs vienas mėnuo vėliau ... aš bandė mokytis AVRS daug kartų, bet aš ne rimtas mokymasis, todėl negaliu pasakyti žodį apie tą problemą.

Prieinamumas yra svarbus klausimas byloje, kai aš einu į kokią nors elektroninę mažmenininkų mano šalyje, aš galiu rasti daugiau PICs prieinamas garso mikroschemos, kad I
don't have to worry, ar aš ieškoti lustas arba ne, taip pat AVRS yra , tačiau ne tiek, kiek PICs, jie nauja į rinką, ir mikroschemos žino, kaip pritraukti klientus labai gerai iš tiesų.Taip pat frakly kalbant, jei atlikti paiešką pagal IPS schema ar projekto, kiek svetainių rasite labai daug byloje.Atlikite paiešką už AVR projektą, ir gausite nusivylė, visi projektai yra itin pažangios ir iš budjet skirtas pradedantiesiems byloje.

I
don't think you naudoti surinkimas PICs nei AVRS, todėl, kol galėsite nuspręsti, kuris šeimos įlaipinti, turite ieškoti turimą aukšto lygio kompiliatoriuose tiek šeimoms.Aš atsimenu, aš mačiau gerą C Compiler už AVRS vadinamas WinAVR ir nemokamai, kaip IDE, KamAVR.Dėl PICs Aš tikrai turės daug pasirinkimų, tik sprendimą, ir PM man Jums padėti.

Aš nesu ekspertas AVR programuotojai, bet aš Paieškos už programuotojas schema,
o ne tokia laiminga, ką radau, bet kokiu būdu, aš žinau, kad visi PICs yra programuotojas su vienu preogrammer įrangos, kuri gali būti lengvai sukurta ir išbandyta.Kiti žmonės gali padėti, jei nuspręsite eiti AVR programuotojai per.

Kiek žinau, PICs vis dar yra daug pigiau ir prieinama nei AVRS, tačiau daugelyje šalių rasite priešais šį faktą aktą ...

Sėkmės Jūsų pasirinkimas jokiu būdu ....

Na, mano šalyje "(Lenkija) AVRS dažniau nei PIC's.Jie yra parenkami daugiau dažnai mėgėjams bei profesionalių dizainerių.Be to, jų kaina yra mažesnė.Kaip padaryti kai kurie projektai su PIC ir AVR dabar aš hesitating kuri pasirinkti savo naujo dizaino ...Nuo galutinio vartotojo požiūriu nėra susirūpinimą dėl ko, buvo naudojamas viduje jo įranga.Manau, kad kai kurie iš mūsų tiesiog pripratę vynai ir kai kurie AVR.

ir gali pradėti pic16f84.Būdas į klausimą praktikoje.Pirmasis rasti paraišką pomėgiai grandinė iš interneto ir bandykite tor reailize ji.

Nemokamas C Compiler for AVR serijoje neabejotinai yra plius (WinAVR arba "AVR-GCC).

AVR yra spartesnis, nei PIC, ir man geriau nei PIC.

Tai sako ..PIC turi stiprią supportorganization su labai geros pastabos ir netgi daryti skaityti Microchip app pažymi (he.. jis), nors aš aiškiai AVR

Jeigu man reikia pasirinkti i liks AVR mažus projektus, ir KIO, jei i nereikalauja "Galia" (vaizdo, MP3 greitai TCP / IP ir kt.)

Ohh: Norėčiau pradėti nuo AtMega88 (arba vyresnių AtMega8), jo maždaug 1,50 .. 1,80 eurų bendrą kiekį.

/ Bingo

Tai yra didelė mikroschema, aš sutinku.

Aš niekada dirbo su bet kuriuo vynai iki dabar, aš apsilankę svetainėje somany kartus taikymo pažymi, pavyzdžiui, kodo
ir tt Yra daug naudingos taikymo pažymi prieinama.

Į sveikatą
idlebrain

jei ir naudojimo AVR tada ir gali padėti ir

išlaidas programuotojas yra kaina 1 lygiagrečiai uosto kabelinė
5 laidų

naudoti aVRDude bsd programuotojas AVR
atminties kainuos AVR yra geriausia, kad greitis
bet mokymosi IPS yra geriausia

Citata:

atminties kainuos AVR yra geriausia, kad greitis

bet mokymosi IPS yra geriausia

Welcome to EDABoard.com