apie maišytuvas pobūdžio paskata

L

littlemmx

Guest
Hello, everyone.
Turiu klausimą, noriu dizaino maišytuvas, bet paskatins reikia 55dBc, radau, kad yra daug atšaka juostos, jie 2LO 2 Jei, arba 4IF, ar nlo mif, ar NLO-TAM, ir tt
gali maišytuvas atmesti atšaka 55dBc?
Ar kas nors pasiūlyti man maišytuvas modelis?
Ačiū visiems.

littlemmx rašė:

Hello, everyone.

Turiu klausimą, noriu dizaino maišytuvas, bet paskatins reikia 55dBc, radau, kad yra daug atšaka juostos, jie 2LO 2 Jei, arba 4IF, ar nlo mif, ar NLO-TAM, ir tt

Ačiū visiems.

galite naudoti dvigubai daugiau konversija naudojant filtrus tarp keitikliai.Tai Laikyti atokiau Spurs% nuo jūsų Naudinga juosta.

Gerbiami val,
Dėkoju už jūsų atsakymus.
Na, aš tik dizaino sistema, turiu maišytuvas, kuris RD / LO iki 18GHz, jei iki 2GHz, LO lygis 10 ~ 13dBm.and turiu mixer's produktų tarpusavio atmetimas yra labai well.can Jums pristatyti, man maišytuvai taikomos už mane?
labai tau ačiū!

Hi Littlemmx,
Na kaip jums projektavimas downconverter sistema su dažnio planas Minėjote, I guess you neturėtų nerimauti dėl Rusijos ir LO feedthrough IF, jie nearlly 1 dešimtmečiui nuo jei, paprastas pasyvus-LC filtrą JEI produkcija galite gauti 40dB slopinimas RF ir LO feethough Be maišytuvas būdingas RF-IF ir LO-IF izoliacija.
Yra maišytuvai padaryti Watkins-Johnson, dalies numeris M50, kad veikia iki 15GHz, taip pat patikrinkite mini grandines, kurias jie gali turėti maišytuvai šiame diapazone.
Please don't hestitate paklausti.
linkėjimai,

littlemmx rašė:

Hello, everyone.

Ačiū visiems.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back