apie LDO problema

G

gdhp

Guest
hi all

Aš projektavimas Žemas iškrenta reguliatorius.struktūra komponuoja juosta atotrūkį,

Klaida Opamp, pratraukite PVO, grįžtamasis atsparumas eilutes.Jo obtive yra

naudoti Vref (1.2V), siekiant generuoti 1.5V produkcija.

Mano projektavimas, klaidos Opamp naudojant sulankstyti cascode turi šiuos ypatumus:
1: DC Gain = 100dB, GB = 70M
2 etapas skirtumas yra 40

Apkrovos srovė yra maždaug nuo 100U į 5mA.

nuo modeliavimo rezultatų, aš rasiu 1.5V produkcijos pokytis yra daug.

tai gali kas nors pasakyti, kaip suspausti produkcijos Ripple?yra pahase marža per maža?

ačiū!

Prawie 2000 zgłoszeń dotyczących zamieszczania i rozpowszechniania nielegalnych treści w Internecie trafiło w I kwartale 2014 r. do zespołu Dyżurnet.pl, który jest jedynym w Polsce punktem kontaktowym przyjmującym zgłoszenia o nadużyciach w sieci.

Read more...

gdhp rašė:

hi allAš projektavimas Žemas iškrenta reguliatorius.
struktūra komponuoja juosta atotrūkį,Klaida Opamp, pratraukite PVO, grįžtamasis atsparumas eilutes.
Jo obtive yranaudoti Vref (1.2V), siekiant generuoti 1.5V produkcija.Mano projektavimas, klaidos Opamp naudojant sulankstyti cascode turi šiuos ypatumus:

2 etapas skirtumas yra 40Apkrovos srovė yra maždaug nuo 100U į 5mA.nuo modeliavimo rezultatų, aš rasiu 1.5V produkcijos pokytis yra daug.tai gali kas nors pasakyti, kaip suspausti produkcijos Ripple?
yra pahase marža per maža?ačiū!

gdhp rašė:

fazės skirtumas visą LDO's.
Produkcija 1.5V produkcija!

Ar jūsų LDO struktūra dabartinėmis buferis?
BEcasue bus enhace jūsų etapas skirtumas ..

Jei ne tai jokios kompensacijos iš savo LDO,
Manau, kad jūsų LDO turi būti osscillation.Yra daug metodu daryti kompensacija
dabartinis buferis yra vienas mwthod, o jūs turite patikrinti šviesos apkrova (100uA).
Paprastai tai blogiausiu atveju

į scottieman
pridėti impulso srovės galia.į treniruoklius, apie 1.5v produkcija yra nevienodas.

į mitgrace
Aš naudoju šiuo metu buferio.Jums tai naudoti esamą veidrodį ir Opamp produkcija?Ar galite paaiškinti indetail?

gdhp rašė:

į scottieman

pridėti impulso srovės galia.
į treniruoklius, apie 1.5v produkcija yra nevienodas.į mitgrace

Aš naudoju šiuo metu buferio.
Jums tai naudoti esamą veidrodį ir Opamp produkcija?
Ar galite paaiškinti indetail?

[quote = "gdhp"] Hi all

Aš projektavimas Žemas iškrenta reguliatorius.struktūra komponuoja juosta atotrūkį,

Klaida Opamp, pratraukite PVO, grįžtamasis atsparumas eilutes.Jo obtive yra

naudoti Vref (1.2V), siekiant generuoti 1.5V produkcija.

Mano projektavimas, klaidos Opamp naudojant sulankstyti cascode turi šiuos ypatumus:
2 etapas skirtumas yra 40

Apkrovos srovė yra maždaug nuo 100U į 5mA.

nuo modeliavimo rezultatų, aš rasiu 1.5V produkcijos pokytis yra daug.

tai gali kas nors pasakyti, kaip suspausti produkcijos Ripple?yra pahase marža per maža?

ačiū!Galite patikrinti šiuos objektas?
1.Valstybės variacijos Pločio tarpas
Įsitikinkite, kad variantas yra iš Pločio tarpas ar erroramp.
2. "Variacijos produkcijos", Do you mean Line reglamente arba įkelti regulatoin?
3.DC pelnas 10.000 Gain * BW = 70M BW = 7k?
BW yra per silpnas.

Gerbiami gdhp:

Naudojant dabartines buferio, jis yra tarp Opamp ir galios MOS, tai enhace jūsų etapas skirtumas totoal sistema.Jūs galite ieškoti iš LDO tema.Šis metodas yra naudingas LDO.

yra 40degree yra fazės skirtumas visą LDO arba Opamp atskirai.
Kas yra min mnax dabartinis variantas.
Jei 40degree yra fazės skirtumas visą sistemą tada kokiomis apkrova (srovė)
jūs turite sumodeliuoti ir ką tai etapas skirtumas kitoje byloje.
Ar galima jums įdėti Snap shot of LDO produkcija

Norėčiau paprašyti patikrinimo prieš priimant bet kokį klausimą, pasiūlymą

1) 40degree fazės atsarga yra apskaičiuojama kaip visa LDO ar tik vairo atskirai?

gdhp rašė:

hi allAš projektavimas Žemas iškrenta reguliatorius.
struktūra komponuoja juosta atotrūkį,Klaida Opamp, pratraukite PVO, grįžtamasis atsparumas eilutes.
Jo obtive yranaudoti Vref (1.2V), siekiant generuoti 1.5V produkcija.Mano projektavimas, klaidos Opamp naudojant sulankstyti cascode turi šiuos ypatumus:

2 etapas skirtumas yra 40Apkrovos srovė yra maždaug nuo 100U į 5mA.nuo modeliavimo rezultatų, aš rasiu 1.5V produkcijos pokytis yra daug.tai gali kas nors pasakyti, kaip suspausti produkcijos Ripple?
yra pahase marža per maža?ačiū!

mitgrace rašė:

Gerbiami gdhp:Naudojant dabartines buferio, jis yra tarp Opamp ir galios MOS, tai enhace jūsų etapas skirtumas totoal sistema.
Jūs galite ieškoti iš LDO tema.
Šis metodas yra naudingas LDO.

rajath rašė:mitgrace rašė:

Gerbiami gdhp:Naudojant dabartines buferio, jis yra tarp Opamp ir galios MOS, tai enhace jūsų etapas skirtumas totoal sistema.
Jūs galite ieškoti iš LDO tema.
Šis metodas yra naudingas LDO.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back