Apie LC VCO apskaičiavimas

D

Ding Yan

Guest
Hi guys,

Aš šiek supainiotas nustatyti į LC VCO parametrai.Paprastai žmonės padaryti gmRtank> 2.Aš neturiu tikslios Array modelis, todėl aš manau, K vertė yra du kartus iš induktoriaus.Taigi, aš savo projektą, aš galiu gmRinductor> 3.

Aš INDUCTOR's PI modelis ASITIC ir K vertė yra kažkas maždaug 15 @ 5GHz.Nemanau, kad ji yra patikima, nes aš neatsižvelgė sūkurinių srovių atsižvelgta.Taigi vėl, aš prielaida Qinductor yra 10.Taigi, aš patenkinti tokia problema:

1.Kai aš apskaičiuoti šunto varža indukcinės galiu naudoti wLQ ar RS * Q * Q?(R yra maždaug 1,5 omo), jei IQ = 15, wLQ = R * Q * QTačiau, aš manau Q negali pasiekti tokios didelės vertės.So what should I do?

2.Tarkime Rinductor yra 300 ohm, gm turi būti didesnė kaip 0,01 pagal gmRindctor> 3.Taigi, kaip aš galiu nustatyti, W / l NMOS?Aš naudoju 1V tiekimas.Galiu taikyti tik 1V įtampos nutekėjimą ir vartų terminalų ir įvertinti su 2Id GM / (Vgs-V studijų)?Please help.THX

Pirmiausia turite nustatyti, kokios struktūros norite use.Then gm gali būti apskaičiuojamas pagal veiklos vieta.

Labas,

Iš jūsų pavyzdį, kaip mes apskaičiuoti gmRtank> 2?

Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back