apie KDR problema

K

karl6833

Guest
Dear all,

I'm using Cadence IC5141.Paleisti PDRACULA, gauti KDR paleisti jxrun.com, ir tada naudokite DRACULA Interaktyvūs į virtuozas žiūrėti KDR produkcija.Tačiau, kai aš naudoju DRACULA Interactive (tada KDR Setup), KDR produkcija langai neatrodo, ir icfb spynos.

Kaip galėčiau išspręsti problemą pirmiau?Ar yra kokių nors priemonių, tai KDR patikrinti?Apie KDR, aš tik KDR byla (I don't have divadrc.rul failas).

Thanks very much for any help!

Galite atidaryti failą CDS.log pamatyti, kas įvyko prieš icfb užrakinta.Jei norite divaDRC.rul failą, galite naudoti DraculaToDiva konvertuoti DRACULA taisyklė failą DIVA formatu.Kai pareiškimai gali tekti keisti po konvertavimo.

Naudojant DraculaToDiva konvertavimo DRACULA taisyklė failą DIVA formatas

Aš ką tik patikrino KDR rezultatus komandinėje eilutėje atidarant drcpr.sum norėdami pamatyti KDR klaida pozicijas ir klaidų kodų:)
I'll try Diva metodas.Thanks very much for your help!

karl6833 rašė:

Dear all,I'm using Cadence IC5141.
Paleisti PDRACULA, gauti KDR paleisti jxrun.com, ir tada naudokite DRACULA Interaktyvūs į virtuozas žiūrėti KDR produkcija.
Tačiau, kai aš naudoju DRACULA Interactive (tada KDR Setup), KDR produkcija langai neatrodo, ir icfb spynos.Kaip galėčiau išspręsti problemą pirmiau?
Ar yra kokių nors priemonių, tai KDR patikrinti?
Apie KDR, aš tik KDR byla (I don't have divadrc.rul failas).Thanks very much for any help!

gabi71ro rašė:

Siūlyčiau patikrinti pirmiausia jei DRACULA rul failą nustatyti INQUERY = YES

Tai leis jums naudoti DRACULA INTERACTIVE patikrinti klaidas.

Daugiau, jums reikia pasirinkti teisingą produkcija failas.

I don't rekomenduojame naudoti dracula2diva konverteris, nes šias dvi priemones, net yra padaryta Cadence, yra ne 100% atitikmuo.
Jūs descover dalykų, kurie yra praleista, nes šio konverterio aikštelė.

Daugiau kartą, Diva yra žemos kokybės tikrintojas.
Paimkite atminties daug, kartais užšaldyti ekrano valandas, ir Diva taisyklės leidžia jums turėti juosta arba urmu arba substrato (pasirinkti vieną) be klaidų informuoti jus.

Daugiau vėl ir vėl, jei turite kelias metalų remtis 45 laipsnių turite išjungti tinklo problema, ir Diva nebuvo rodomi.

Paskutiniai Daugiau ..... nes tos offgrid, galite turėti teisę šortai ..... ir manau, kad žinote, ką tai reiškia.

Aš tvirtai reccomand naudoti DRACULA Jei turite kažką ne geriau.
Pamirškite apie DIVA.Mėgautis!

gabi71ro teisus.Diva yra mažesnė Drakula daugeliu aspektų.

Bet Diva gali įrodyti off-grid klaidas.Jame rasite BUCK klaidų (soft Connection Errors) taip pat.

Diva labiau tinka mažoms maketai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back