Apie hibridas SAR ADC

R

r

Guest
Noriu kurti hibridinius 10 bitų SAR ADC, kad naudoti kondensatorius ir rezistorius.Bet aš nežinau, kur turėčiau rezistorius serija, į MSB ir LSB kaip pridedamą žemėlapį?Kas gali pasakyti man, kur man reikia, ir kodėl.Kaip veikia šis pasirinkimas turi įtakos LEVEL veiklą, pavyzdžiui, INL, DNL bei SNR.ačiū![/ img]
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Darbe jums parodyti, kad jie naudoti kaip MSB varžai.Tai užtikrina monoticity į MSB ir pagerinti INL.

Bastos

Na, iš tikrųjų varžą tinklas yra prijungtas prie kalibravimo kondensatorius paties dydžio, kad talpinė LSB (ne ADC's LSB).Jei jūsų ADC buvo tik talpinė, paskutinis kondensatorius, tokio pat dydžio kaip LSB viena, turi būti prijungtas prie Vref-.Tokiu atveju jums kreiptis įtampa proporcinga varžą VPK kodas pridėti daugiau rezoliucijos bitų savo ADC.

Bastos, kodėl manote, kad tai MSB?

Humungus rašė:

Na, iš tikrųjų varžą tinklas yra prijungtas prie kalibravimo kondensatorius paties dydžio, kad talpinė LSB (ne ADC's LSB).
Jei jūsų ADC buvo tik talpinė, paskutinis kondensatorius, tokio pat dydžio kaip LSB viena, turi būti prijungtas prie Vref-.
Tokiu atveju jums kreiptis įtampa proporcinga varžą VPK kodas pridėti daugiau rezoliucijos bitų savo ADC.Bastos, kodėl manote, kad tai MSB?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back