Apie grupę atidėti

Z

zkmicrowave

Guest
Šiandien aš testas DUT iki AGILENT 8347ET tinklas
, tačiau vėlavimas yra neigiamas,
kas gali paaiškinti man? Ačiū
DUT sudaro LNA downmixer Uppermxier, tiek dažnio maišiklis
yra tapatina.

Vėlavimas apskaičiuojamas pagal šias bandymų įrangos tipų matavimo etapo dvi glaudžiai dažniai ir daryti reklamos (teta) / D (dažnio) apskaičiavimas.Jūs turite įsitikinti, kad Delta dažnio žingsnis yra nedidelis, todėl, kad jūs ne didesnė kaip 360 laipsnių DUT fazės poslinkio tarp jų.Turėtų būti apie priemonę, kurioje būtų pakeisti Delta dažnio pakopoje.

Hmmmm.Tai svarbu.Prisiminti, kad dizainas!Pastatyti maždaug 10 stiprintuvai eiga serijos, kad dizainas, perduoti radijo kanalą akcijų rinkoje Širdis per ją, ir kai pamatysite akcijų eiti, pirkti 1.000 akcijų iškart!

Grupės terminas yra skaičiuojamas (nesilaikoma tiesiogiai).
Gd = Δφ / ΔFreq.

Kas atsitiks, jei jūs atliekate "apversta juosta" konversija?(Kaip nustatyta-LSB konversija).Δφ kaita dainuoti ir VNA rodo neigiamą vertę.

Aš Aš gerai suprantu jūsų konkrečiu atveju, jūs peform 2 perskaičiavimo pasiekti, bent OUT, tuo pačiu Freq IN.Bet ar konvertuojama SSB arba DSB?Ir daugiau, jei yra GST esate tikri, kad LSB vs USB yra tiksliai subalansuotas lygis?

Hi, maišytuvai, yra tiek SSB. Manau, kad iš dviejų lo etapo nėra equate.So vėlavimas gali būti neigiamas.

Hi guys ..Aš gana nauja šia tema ..bet man tikrai smalsu .. can anyone give me apibrėžimas (ar "PDF" stuff) apie grupės vėlavimą ir jo matavimai?

Thanks in advance ..I really need it.

Lubinas

Yra du vėluoja, grupės ir fazės.

Grupė yra greitis, kad moduliavimo signalo juda per sistemą arba perdavimo linijos arba erdvės.

Fazė yra greitis, kad nuolat etapo taškas juda virš.

Phase galima greičiau arba lėčiau nei šviesos greičiu, nes tai yra dirbtinis dalykas.

Grupė turi būti lygi arba lėčiau, nei šviesos, nes ji yra fizinis dalykas (informacijos perdavimo.)

Vienas būdas galvoti apie tai žirklėmis pora.Kai du peiliukai požiūris kito, tuo požiūriu, kad pertvaros tarpas tarp menčių neturi priglusti ir geležtės neliečia judėti žymiai greičiau negu peiliukai artėja viena kitos.

Kitas pavyzdys yra ant sienos padaryta lazerinis vietoje.Jei Jūsų riešo yra pakankamai greitas, vietoje galima pereiti greičiau nei šviesos greičiu, tačiau fotonų ketinate vykti sienos dar ne šviesos greičiu.

Jei vėluojama sulaikymas per greitai, kas gali man daryti, jei noriu leisti laiką žemyn?

Yra geras explaination į DN0004.pdf

http://www.radiolab.com.au/toc.htm

Gerbiami išpūstas,

Aš nesutinku su "grupei, turi būti lygi arba lėčiau, nei šviesos, nes ji yra fizinis dalykas (informacijos perdavimo)."

Tiesą sakant, apskritai, kad tai netiesa.Aš kopijuoti Page 333 ir 334 iš Stratton, Elektromagnetinė teorija, McGraw-Hill, paaiškinti.

Linkėjimai.Jei vidutinės dispersijos yra normalus ir sunkumo, impulso arba bangų paketas gali keliauti tolimus atstumus be pastebimo sklaida; nes energija yra manoma būtų lokalizuotas regionas užima srityje, akivaizdu, kad elektros energijos sklidimo greitis turi būti lygus bent apytiksliai Grupinis greitis.Be įprastai sklaidymo vidutinės bangos ilgis rezultatus didinti palaipsniui didinti greitį, todėl grupė greitis Tokiomis aplinkybėmis visada yra mažesnis kaip phase velocity.Jei, priešingai nei dispersija yra nenormalu - pavyzdžiui, atliekant informacijos atveju - išvestinės dv / d Lambda
yra neigiamas ir grupė greitis yra didesnis nei phase velocity.Iš tiesų nė pavyzdžių nebuvimas rodo, kad grupė, greitis gali viršyti šviesos greitį, C.
Kadangi vienu metu ji buvo visuotinai manoma, kad grupė, greitis buvo tikrai lygiavertis energijos dauginti, pavyzdžiai Rūšiuoti greitis buvo pasiūlyta pirmaisiais metais po Einšteino paskelbti specialią reliatyvumo teorija, nes neabejotinai prieštarauja, kad postulatas, kad signalas niekada negali būti perduodami greitis didesnis nei CProtestas buvo atsakyta, ir visa problema išaiškino 1914 m. pagal gražus tyrimą atliko Sommerfeld ir Brillouin, kuris dar gali būti skaitomas kartu su pelnu.

Sommerfeld, Ann.Physik, 44, 177-202, 1914.
Brillouin Ten pat, 203-240.išpūstas rašė:

Yra du vėluoja, grupės ir fazės.Grupė yra greitis, kad moduliavimo signalo juda per sistemą arba perdavimo linijos arba erdvės.Fazė yra greitis, kad nuolat etapo taškas juda virš.Phase galima greičiau arba lėčiau nei šviesos greičiu, nes tai yra dirbtinis dalykas.Grupė turi būti lygi arba lėčiau, nei šviesos, nes ji yra fizinis dalykas (informacijos perdavimo.)Vienas būdas galvoti apie tai žirklėmis pora.
Kai du peiliukai požiūris kito, tuo požiūriu, kad pertvaros tarpas tarp menčių neturi priglusti ir geležtės neliečia judėti žymiai greičiau negu peiliukai artėja viena kitos.Kitas pavyzdys yra ant sienos padaryta lazerinis vietoje.
Jei Jūsų riešo yra pakankamai greitas, vietoje galima pereiti greičiau nei šviesos greičiu, tačiau fotonų ketinate vykti sienos dar ne šviesos greičiu.

Mieli draugai

tik klausimas: grupė nedelsiant koncepcija gali būti laikomos lygiavertėmis signalas tranzito laiką, negali būti?Jei ne, koks skirtumas?

Linkėjimai,
Lubinas

Im sorry, I got apsiblausęs į matematikos, forget grupės atidėti signalą komponentai signalų vėlavimas frequencey spektrą.kai neturi vėlavimo kiti tempia ir atsilieka per sistemos signalas?Be mathamatical prasme, jūs galite pasiekti didesnį greitį per sistema
tuomet pateko, manau, kad tai gali būti įmanoma, jei INDUCTOR veda iki 90 laipsnių.

Tačiau fizine prasme tai įmanoma?

Lubinai rašė:

Mieli draugaitik klausimas: grupė nedelsiant koncepcija gali būti laikomos lygiavertėmis signalas tranzito laiką, negali būti?
Jei ne, koks skirtumas?Linkėjimai,

Lubinas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back