Apie FET PA įvesties atitikimo klausimą

T

triple_core

Guest
Labas,

Aš kai FET PA modeliavimas, but I'm confused.

Aš prisijungti FET prie perdavimo linijos.Įėjimo varžos FET yra 10 0 j Ohm.Radau, kad maksimalus pelnas yra pasiekiamas, kai perdavimo linijos Z0 yra apie 20 Ohm.Kai Z0 lygi įėjimo varžos FET, pelnas yra daug mažesnis.

Manau, kad priežastis yra tai, kad pelnas yra propotional iki (Vgs-VT) ^ 2, tai didelė įėjimo įtampa sūpynės rezultatų didesnis pelnas, o ne iasis dėžutę.

Can anyone tell me, jei jis teisus?
Ir jei aš tai daryti, reikia patikrinti, atspindėjimo koeficientas, ir kiek vertę RC yra leidžiamas?

Thanks a lot!

Koks yra veikimo dažnio sandaugos.?
Manau FET turėtų teikti tam talpa Impedan

khouly

he he he.Taigi jūs prijungtas perdavimo linijos Z0 Impedance į FET.Ką apie linijos ilgis?Ką apie generatoriaus šaltinio pilnutinė varža?

Įėjimo varžos FET yra ne 10 j * 0 Ohm nebereikia, nes perdavimo linijos rotatets šį impedanso plokštumoje pagal maršruto ilgis .. Impedance

Ačiū jums labai už tiek daug padeda!

dažnis 880 MHz.

I didn't prisijungti perdavimo linijos nuosekliojo, bet perdavimo linijos viduryje, kaip paskirstyti stiprintuvas.Taigi manau, kad mano FET atrodo tiesiogiai į perdavimo linijos Z0.

I'm RF Beginer, tai gal mano aprašymas yra klaidingas.

Ką aš tikrai noriu žinoti, yra tai, kad įėjimo varžos Mano FET yra per mažos, jei man tiks, mažai daro Impedance sūpynės įtampa per maža, taigi ir nutekėjimo srovė yra per mažas, padidėjimas yra tik 6.Bet jei šaltinio pilnutinė varža yra didesnė nei FET, didesnis įtampos jungiklis sąnaudų leidžia įgyti didesnės.

Nuo pagrindinio knygų, maniau, MA, turėtų būti conjungate parenkami input for maksimalus pelnas.Bet mano atveju ne.

I wanna know how should I do now?

Thanks very much!

Kai jūsų šaltinio varža labai skiriasi nuo jūsų apkrova, šaltinis Rezultatų dvigubai įtampos sūpynės, kuris paaiškina didelis sūpynės ir daugiau naudos.

psmon rašė:

Kai jūsų šaltinio varža labai skiriasi nuo jūsų apkrova, šaltinis Rezultatų dvigubai įtampos sūpynės, kuris paaiškina didelis sūpynės ir daugiau naudos.

Pirmasis indėlis rungtynės, tuomet visada turite pats pirkimo sūpynės.Tada pereikite prie išėjimo.

psmon rašė:

Pirmasis indėlis rungtynės, tuomet visada turite pats pirkimo sūpynės.
Tada pereikite prie išėjimo.

Jei jūsų PA yra atskira, jums turėtų būti susiję su S11 kiek norite tiek pat įėjimo galia į savo MA, o ne gauti atsispindi.

Jei norite daug stipriau, padidinti dydžio arba elektros srovė.

Prašome pateikti daugiau projektavimo specifikacijų ir procesas.

psmon rašė:

Jei jūsų PA yra atskira, jums turėtų būti susiję su S11 kiek norite tiek pat įėjimo galia į savo MA, o ne gauti atsispindi.Jei norite daug stipriau, padidinti dydžio arba elektros srovė.Prašome pateikti daugiau projektavimo specifikacijų ir procesas.

kspalla rašė:

Ar galėčiau paprašyti jūsų pasidalyti dizainas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back