Apie didelis pelnas stiprintuvas

R

RFAmplifier

Guest
Kaip užtikrinti, kad didelis pelnas Stiprintuvai (> 90dB), nebūtų savaime sužadinimas?
Ar galite pasiūlyti geras būdas man tinka?

paskutinis prietaisas MOTO MRF9060, tačiau kartą savarankiškai excitated, MRF9060 yra aukos.
jei savarankiškai sužadinimas yra neišvengiamas, tada, kaip apsaugoti MRF9060?

Pateikite daugiau informacijos apie savo stiprintuvą.MRF9060 turi pelno tik 17dB.Šis tranzistorius yra net ne pagal pastovumo geriausias (VSWR Max 10:1) yra gana geras stabilumui.
Patikrinkite savo krovinį ir Idq, kad neviršytų nustatytų ribų.

Vienas metodas paprastai naudojamos praeityje turėti tokią sistemą, padalytos skirsnių, kurie veikia skirtingu dažniu gauti.HF Superheterodynowy imtuvas yra pavyzdys.

Naudojimas stiprintuvas grandinės bangolaidžio gana mažo skerspjūvio už vairo pelnas yra mažesnis negu vieną dažnį, jei bangolaidžio eina signalai, dažnai buvo padaryta pradžioje RADIOLOKACINEI JEI juostelėmis.Tai tik apsaugo nuo išorinio jungties nuo išėjimo iki įėjimo.

Nėra būtinybės neturi jungties per maitinimo.Filtravimas turi būti veiksmingai dažnio stiprintuvas.

visus efektus gerai prieš atostogas fabrikas.
bet MRF9060 sudeginama inžinerija.

Mes prognozuojame, kad savarankiškai priežastis sužadinimo jungties nuo išėjimo antenos įvesties antena (Repeater), kitaip tariant, Erdvės izoliacija nėra enough.but atstumas
tarp dviejų antenų nepakitusios, todėl manau, kad apsaugoti MRF9060 yra viskas, ką galiu do.not apsisaugoti nuo savęs excitaton? teisė?

kažkas pasiūlė, kad man reikia naudoti modulius (ne tranzistorius), jei yra self-sužadinimas, modulis nebus sudegintos.

Ačiū už susirūpinimą.

Bloko schema Jūsų pasirinkimai būtų naudinga.

Ar išėjimo dažnis nuo stiprintuvo modulis pats kaip pirkimo dažnumą?Ar veikia savarankiškai virpesių prasideda tiesiai į kitą dažnis būna ne dėl stiprintuvo įėjimo?

Jei vėliau, atveju, negali jums tiesiog slopinti šį dažnį, naudojant aukštos Q notch filtras?

Aš jau naudojamas dielectirc filtrą nuo stiprintuvo įėjimo.
bet savarankiškai sužadinimas yra neišvengiamas bent stiprintuvo frequency.right?

Galų gale, pelnas yra beveik hign.
Apie blokinė schema, aš nežinau, kaip apibūdinti, jis naudojamas pagal Erdvės kartotuvas.
tai techninių sunkumų?

Labas,

Vienas iš būdų apsaugoti stiprintuvas, kol rasite deginimas yra apriboti savo dabartinę priežasties.Tada būsite tikri, kad tai nėra sudegė savarankiškai virpesiai.Dabartinė riba turėtų būti šiek tiek aukščiau dabartinio jis paprastai vartojate nuo nutekėjimo (surinkėjas) grandinės.

Aš kai su įmontuotu deginimas MW galios tranzistorius patirties net ir su šios apsaugos rinkinys, jis buvo prastos šaltinis gruntavimui (blogai VIaS) atveju.Blogas įžeminimo potencialiai gali turėti mažiausiai du poveikio, sukelia vairo virpėti ir užkirsti kelią būsto veikia kaip šilumos šalintuvo, kad būtų galima patikrinti, kaip gerai.

flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back